Szülők mit csináltatok volna ilyen helyzetben? Brutális, kegyetlen és szadista.” Lapáttal verte az iskolaigazgató a hatéves kislány fenekét, büntetésből
Tipikus agyatlan amerikai helyzet.
Anyuka készít róla felvételt, de oda nem menne, hogy hagyják abba azonnal. Az ilyennek legszívesebben azt kívánnám, hogy ha egyszer életveszélyes baleset éri, akkor senki se hívjon neki mentőt, csak fotózza őt mindenki nagy buzgón, miközben elvérzik.
Vagy megrendezett kamujelenet. Azt is simán el tudom képzelni.
Kamu lesz az egész!
Elmondja az anya, hogy BEHÍVTÁK az iskolába.
Innentől nem hihető, hogy az orra előtt náspángolták a gyereket.
Ha meg hagyta, akkor a beleegyezésével történt.
Valóban elég furi helyzet... Ha videózgatni támadt kedve, nem igazán hathatta meg a jelenet.
Az én gyerekemet előttem tuti biztos, hogy nem vernék meg. Mi ez, hogy "feláldozta a gyerekét"?! Egy életre tette tönkre a bizalmát a gyereknek a felnőttekkel szemben.
Nem írnak róla, hogy szándékos volt-e a károkozás, esetleg eszetlenkedett a gyerek és közben okozta, vagy valamilyen véletlen baleset volt. Utóbbi esetben kétlem, hogy sor került volna ilyesmire, max a szülőkkel megtéríttetik a kárt.
Az első két esetben meg tőlem kapott volna egy sajtos-tejfölöst a gyerek. A videón lévő gyerek már nem kicsi, bőven tudnia kell vigyázni a dolgokra és tisztában kell lennie vele, hogy a tetteinek következményei vannak.
De mindettől függetlenül az egész videó teljesen életszerűtlen. Nem tudom olyan szituációt elképzelni, hogy anyuka vidáman végignézi, hogy a gyerekét elverik egy fatáblával. Ez valószínűleg a pénzről szól. Anyuka máris perel ugye, indul a kampány is, hogy szimpátiát ébresszen a közvéleményben. Az iskola meg majd leperkál valami amerikaiasan bődületes összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!