Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit csináltatok volna...

Szülők mit csináltatok volna ilyen helyzetben? Brutális, kegyetlen és szadista.” Lapáttal verte az iskolaigazgató a hatéves kislány fenekét, büntetésből

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 7. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, bocs, egy kicsit elírtam

*megtanítottam volna

*néztem volna

2021. máj. 7. 12:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez anyuka részéről inkább anyagi érdeknek tűnik, mint gyerekféltéshez.

1. Az igazgatónál lévő eszközt az angolszász iskolák egy részében használják még ma is fenyítésre. Filmekben is láttam már, talán a Holt költők társaságában is megjelenik. Ha ilyen van egy igazgatói irodában, akkor ott nyilván bevett szokás a testi fenyítés, erről viszont értesíteni kell a szülőket még a gyerek beíratása előtt. Ha anyuka ezzel nem értett egyet, akkor mi a fenének vitte ilyen helyre a gyerekét. Vagy akkor is "beáldozta".

2. Ha a gyereket előttem elkezdik verni, akkor abba én beleegyeztem. Nyilván közölte az igazgató hogy ezt tette és ezért ez lesz a kiszabott büntetés. Szinte biztosan azért volt ott a szülő, hogy tanúja legyen ennek, ne lehessen később elferdíteni, hogy mi is történt. Anyuka persze ekkor sem mondott ellent, pedig csak közölni kellett volna, hogy nem és inkább elviszem a gyerekem az iskolából. Ez esetben a gyereknek nem esik bántódása, de persze ezt sem tette meg.

3. Mikor elkezdték megverni, akkor sem állította le, csak videózott. Jó duma, a többiek érdekében beáldozta, csak rohadt képmutató. Beáldozta, de azért, hogy jó nagy médiacirkuszt csinálhasson és minél nagyobb kártérítési összeghez jusson. Gondolom majd a bíróságon is előadják az ehhez szükséges szegény bántalmazott című műsort. Én meg anyukától is elvenném a gyereket, mert hagyta, hogy megtörténjen, pedig simán megállíthatta volna.

2021. máj. 7. 12:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus pénzközpontú, buta amerikai mentalitás.

Anyuka inkább titokba videózza, nem hogy odamenne, mert inkább majd feljelenti később, hogy kaszálhassanak sok kártérítést, a gyerek meg le van xarva. Kívánom az ilyennek, hogy ha vele történik valami, akkor senki se segítsen neki, csak kamerázzák.

Volt amúgy még egy ilyen eset évekkel ezelőtt, ahol egy fogorvos szeretett gyerekeket kínozni (értsd: érzéstelenítés nélkül fogat fúrni/húzni/gyökérkezelni stb) anyuka meg ott ült mögöttük és az állatja nekiállt kamerázni meg minden, miközben a gyereke torkaszakadtából visított a fájdalomtól.

Ilyen esetekben a szülőt ugyanúgy felelősségre vonnám bűnpártolásért, a gyereket meg elvenném tőlük.

A mindez anyuka szeme előtt történt, az csak azt bizonyítja, hogy beleegyezett az egészbe. Anyucit jól pofán kéne törölni egy gyermekbántalmazási perrel meg egy vietnami papuccsal.

2021. máj. 7. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a bíró helyében mindenképp megkérdezném a delikvens anyukát, hogy ha már videózni kedve szottyant, akkor miért nem vette a fáradtságot és állította le az egészet, miért hagyta, hogy a gyerekével ez megtörténjen, mert így az egész tényleg nagyon átlátszóan hajt a "minél nagyobb kártérítés" elérésére.

Ha nem megjátszott kamu az egész, akkor remélem a gyerek soha többet nem fog megbízni a barom anyjában. Azért kíváncsi lennék, hogy ha az anyukával történne valami, akkor mit szólna hozzá, ha nem segítene neki senki, csak elkezdenék kamerázni meg fotózni, miközben agyonverik/elvérzik/kirabolják/stb. Sajnos egyet kell értsek itt a többséggel: tipikus USA, ahol az anyagi javak meg a pénz fontosabb, mint az emberi élet/egészség.

Mellesleg ha anyuka szemtanúja volt ennek, az egyértelműen mutatja, hogy beleegyezett, tudta, mi fog a gyerekével történni. Ha pedig ez így van, akkor semmi joga nincs a feljelentéshez, viszont a gyereket elvenném tőle, az biztos. A gyerek meg szemtanúja és elszenvedője volt annak, hogy az anyja cserbenhagyta, nem segített neki, hagyta az egészet. Tipikusan az ilyen gyerekekből szoktak lenni nagy eséllyel később azok, akik majd apuci fegyverével agyonlövik az egész családot a szülőkkel az élen. Ilyen hülye szülőkkel ezen már meg sem lepődök...

2021. máj. 7. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

Amerikába volt ez? Mert spanyolul beszél. Nem bevándorló mexikóiak? Nem olvastam a cikket csak a video elejét tudtam megnézni. Én sem hagytam volna hogy verjék a gyerekem. Behívtak volna az lett volna az első hogy apukaval megyek egyutt, hogy mutassák a kárt majd kifizettuk volna az 50 dollárt es ha direkt csinalta volna a gyerekem akkor en kertem volna bocsanatot es otthon nagyon komolyan elbeszelgettem volna vele apukaval egyutt.

Ha pszihopata mód bántani akarták volna a gyerekem megakadályoztam volna első körben szóban mutatva hogy már tárcsáztam a rendőrség számát ha ebből nem értett volna akkor kihangositva megnyomtam volna a rendorseg szamat mikozben kinyitottam volna az ajtot es segitsegert kialtottam volna hogy szemtanu is legyen hogy apuka leszereli a verekedni vagyo igazgatot mikozben a rendorsegnek elmondtam az iskola címét és az igazgatoi irodat. Ezekután ki is vettem volna abból az iskolából. Lehet hogy nem is direkt okozott problémát a gépen, de ha igen akkor sem verni kellett volna a gyereket. Undorító! De a szülő is hülye volt hogy hagyta. Fel akarta venni akkor már csak ha mondja a szulonek azt felveszi mar az bizonyitek. A szulonek meg meg kellett volna akadalyoznia. Lelkileg ezzel teljesen tonkretettek a gyereket. Ezekutan nem hiszem hogy a szulobe is megbizik. Inkabb nem fog elmondani semmit neki. Amugy a karokozas penzbeli kifizetesevel kellett volna ezt helyre hozni es eltiltani a gépektől mig ra nem jon hogy az amit tett csunya dolog és amig őszintén meg nem bánta, ha direkt tette tönkre.

De az is elképzelhető hogy valamivel sakkban tartják a gyerekeket és a szülőket is ott. Korrupció gyanús.

2021. máj. 7. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nagyon "mű" szaga van az egésznek.

Anyuka elmondja, hogy behívták az iskolába. Mivel a szeme előtt történt az egész, így biztos, hogy anyuka beleegyezett ebbe, vagy legalábbis nem kifogásolta. Innentől viszont a gyermekbántalmazásért az anyuka dettó ugyanannyira felelős, mint az igazgató.

Ha pedig az anyuka áldását adta erre a büntetésre, akkor nem értem, mi értelme kamerázni, ha semmit sem ér el vele. Feltételezem, hogy a tanárok sem hülyék, és ezért hívták be a szülőt, hogy tudjon róla, mi fog történni. Nem tudom, hogy a testi fenyítés megengedett-e az USA-ban, vagy ez is tagállamhoz van kötve, de ha anyuka tényleg szerette volna a gyereket, akkor nem hagyja az egészet megtörténni. Az USA-ban minden baromságért be lehet perelni valakit, és sajnos sokan nyernek így pert meg vaskos kártérítéseket.

2021. máj. 7. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka pénzre ácsingózik, ezért áldozta be a gyereket és ezért a krokodilkönnyek... Szegény gyerek, az anyja simán nyerészkedik rajta.
2021. máj. 7. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az anyuka elmondta, azért vette fel a verést, mert a videó nélkül senki sem hitte volna, hogy mi történt."

Ja, és biztos előre szóltak neki hogy most vegye elő a telefonját, mert mindjárt megverjük a gyerekét. Ennyire egy tanár (kettő?) nem lehet hülye amerikában sem, hogy ezt hagyja. Nagy kamu a törétnet.

2021. máj. 8. 02:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez vagy totál kamu, vagy csak megrendezett, hogy szemléltessék, mi történ(hetet)t.

Egyszerűen kizárt, hogy egy tanár/iskola ennyire hülye legyen, hogy behívják az anyukát, el is mondják, hogy na most elkezdjük verni a gyerekét, anyuka meg mindenki szeme láttára nyugodtan babrál a telefonjával. Képtelenség, hogy ez így igaz legyen.

2021. máj. 10. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!