Minden iskolaigazgató elnyújtja a beszédét?
Figyelt kérdés
emlékszem kisiskolás koromban 1-1 évnyitó vagy évzáró alatt majd elaludtam annyit magyarázott az igazgató felesleges dolgokról2021. márc. 23. 13:10
1/7 anonim válasza:
A miénk jófej volt, poénkodott is hogy most jól megnyújtja, aztán rövidre fogta :D
3/7 anonim válasza:
Igen. Amikor iskolaigazgatónak tanultak akkor van is ilyen tantárgy és aki ebből nem vizsgázik le abból nem lehet iskolaigazgató. :)
4/7 anonim válasza:
Miénk is ezt csinálta, amikor kicsi voltam szinte minden évben rosszul lettem a melegben. Állni kellett ráadásul, és egyszerűen sose akart vége lenni.
5/7 anonim válasza:
Általános suliban igen. Ének tagozatosok műsora, szülő és elsős köszöntő, jó kívánságok. Volt vagy 1,5-2 óra.
Középsuliba 15 perc alatt lezavarják.
6/7 anonim válasza:
Nekem minden suliban jó arc volt az igazgató és nem tartott hosszú, unalmas beszédet. Még olyan kicsikét sem tűnt hosszúnak, legalábbis a beszéd, egyes ceremóniák persze elhúzódhattak
7/7 anonim válasza:
Nem, a gyerekem igazgatója 10 perces beszédet tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!