Sikeres, jómódú szülők hogy tudják feldolgozni ha gyerekük sikertelen lesz?
Figyelt kérdés
Láttam pár ilyet, hogy gyerek drogfüggő lett, nem motiválta semmi.
Nem is értem hogy sikeres példáként ott vannak szülei és ő mégsem tudja követni?
Mert általában fordítva szokott lenni: csóró, sikertelen szülők gyerekei ugyanazt a szegény életet viszik tovább.
2021. dec. 22. 13:48
11/11 anonim válasza:
Amúgy egyszer láttam egy statisztikát hogy a gazdagok gyerekei hány százalékos eloszládban lettek gazdagok. Összehasonlítás képen Magyarországon ez az arány 53% hogy a gyerek is gazdag lesz Amerikai Egyesült Államokban ez a szám 76%. De amúgy én ha gazdag lennék megtanítanám a gyerekemnek hogyan kell a pénzzel bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!