Anyukám gyakran mászkál teljesen meztelenül előttem, ez normálisnak számít?
Figyelt kérdés
Zuhany előtt és utánról van szó
19/F
2021. dec. 21. 04:00
11/40 anonim válasza:
Sherintem nem normális dolog, undorító
12/40 anonim válasza:
Szerintem nem normális annyira, de elfogadható. Ha Titeket ez nem zavar akkor hajrá. :D
14/40 anonim válasza:
Itt csak az a kérdés hogy megfogja e a kukacod. Ha nem akkor okes xD
15/40 anonim válasza:
szerintem nincs ebben semmi.
Amíg otthon laktam, sokszor láttuk egymást meztelenül, aput is anyut is, ők is engem.
Még tinikoromban voltunk családosan naturista strandon is, ott is sok család volt, gyerekekkel is.
Szerintem ez egyéni dolog, megértem, ha ez valakinek nem jön be, vagy zavaró, de szerintem főleg a gátlások, szocializálódás miatt.
A meztelenség egyáltalán nem kapcsolódik törvényszerűen a szexualitáshoz.
16/40 anonim válasza:
Találj már ki új kamut. Multkor apuka turta az orrát, aki ügyvéd volt, a mama nem huzta le a klotyot, aztán a mama az ajtót sem csukta be, aztán anyuka a család előtt tangában sütötte a reggelit a konyhában... most anyukáról lekerült minden más is.
17/40 A kérdező kommentje:
Utolsó, te miről beszélsz?
#15 Egyetértek, semmi rossz nincs abban, hogy a másikat pucéran látom.
Egyesek olyan prűdek😅
2021. dec. 21. 10:44
19/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hiába próbálsz kamuzni :)
2021. dec. 21. 10:50
20/40 anonim válasza:
Na akkor probalkozz v mi uj dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!