Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám gyakran mászkál...

Anyukám gyakran mászkál teljesen meztelenül előttem, ez normálisnak számít?

Figyelt kérdés

Zuhany előtt és utánról van szó

19/F

2021. dec. 21. 04:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, teljesen normális
Nem, nincsen rendbeen
Picit furcsa, de helyénvaló
164 szavazat
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
26%
Én spec szeretem a meztelen nőket. Szívesen beugrok hozzátok fürdési időben.
2021. dec. 21. 06:04
 2/40 anonim ***** válasza:
81%

Azért a Te korodban már nem!

Elhiszem, hogy kellemetlen.

Apám is ilyen volt, amikor kamaszlányok voltunk.

Beszélj vele mindenképpen!

2021. dec. 21. 06:17
 3/40 anonim ***** válasza:
82%
Nem normális dolog. 2 nagyfiam van, nem mászkálok előttük meztelenül, max bugyi, melltartó.
2021. dec. 21. 06:24
 4/40 A kérdező kommentje:

Őszintén nem zavar kifejezetten, csak kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire megszokott.

Ő is látott engem pucéran

2021. dec. 21. 06:24
 5/40 anonim ***** válasza:
92%
Nem megszokott. Én is mászkálok meztelenül fürdés után, de azért egy törölközőt magam köré csavarok :D
2021. dec. 21. 06:26
 6/40 A kérdező kommentje:

De azért normálisnak szamít?

Alapból rajta is van törölköző, de könnyen ledobja haha

2021. dec. 21. 06:29
 7/40 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem igen megszokott. Nálunk apám soha hárkál meztelenül a lakásban (max alsógatyában), anyám pedig csak tusolásnál (és akkor általában a 7éves hugom olvasni szokott neki, mert ilyenkor anyámnak van ideje meghallgatni őt.) Én csak reggelente szoktam lemenni az emeletről egy melltartóban meg egy gatyában. De senki nem szokott meztelenül járkálni a lakásban. (Mi hárman vagyunk lány tesók )
2021. dec. 21. 06:34
 8/40 anonim ***** válasza:
62%
Én sosem láttam a szüleim meztelenül, gyerekkorom óta ők sem engem, szerintem EZ a normális.
2021. dec. 21. 06:51
 9/40 anonim ***** válasza:
92%
Anyám is ilyen volt... Előtte már egy pólót nem vettem át, kedvencem mikor beszólogatott hogy " jajj láttalak már meztelenül" igen b+ mikor kicsi voltam -.-
2021. dec. 21. 07:02
 10/40 anonim ***** válasza:
65%
nálunk apu mászkál meztelenül.Úgy alszik és van hogy a konyhába is kijön ha felkel
2021. dec. 21. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!