Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék ilyen helyzetben?

Mit tehetnék ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A szüleim kiakarnak dobni itthonról. Nagyon rossz kapcsolatunk van, sosem támogattak és szerettek, és most épp ezért akarnak kidobni, mert ezt meg is mondtam nekik, hogy mennyire szarul esik, hogy nem számíthatok rájuk. Dolgozom 16 éves korom óta, de mivel mindent magamnak kellett vennem így nem sok félretett pénzem van, ami volt is, elment a jogsira amit nem rég kezdtem. Most is dolgozom, de mivel nekik is kell adnom pénzt, illetve azon kívül több mindent fizetni, így nagyon kevés marad belőle, nem tudnék még egy szobát sem kivenni egyedül. Viszont innen el kell mennem, mert anyám közölte velem tegnap, hogy mindent megfog tenni az ellen hogy eltüntessen itthonról. Mit tehetnék?

Nagyszülők nem jöhetnek szóba, az egyik ugyanolyan mint anyámék, a másik pedig nem tudna befogadni, mert anyukám testvére is ott lakik, így nincs szabad hely a házban.

19/L

2021. dec. 18. 09:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
13%
Ha 8 oraba dolgozol kizart hogy ne tudj egy szobat kiberelni onalloan.
2021. dec. 18. 09:22
 2/38 anonim ***** válasza:
90%
Masik opcio elmesz egy gyarba dolgozni munkasszallora.
2021. dec. 18. 09:23
 3/38 anonim ***** válasza:
91%
Keress olyan munkát ami szállást is ad
2021. dec. 18. 09:24
 4/38 anonim ***** válasza:
94%
Enyni erövel még külföldön is kereshetsz szállással, aztán akkor fizu is lesz rendesne.
2021. dec. 18. 09:25
 5/38 A kérdező kommentje:
8 oraba dolgozom, de a fizetesem felet a szuleimnek adom. Ezen kivul, vannak sajat szamlaim amiket fizetek, illetve a kajan kivul mindent magamnak allok. Es most meg a jogsira is kellett koltenem. Nyilvan, honapok mulva kitudnek berelni egy szobat mire osszesporolok annyit, de kicsit gyorsabb megoldas kene addig, mert barmikor kirakhatnak😅
2021. dec. 18. 09:25
 6/38 A kérdező kommentje:
az elozore az elsore irtam, most latom azota a tobbit :)
2021. dec. 18. 09:26
 7/38 A kérdező kommentje:
A munkámat csak nagyon végső esetben szeretném otthagyni, mert imádom csinálni és kész csoda volt hogy felvettek tapasztalat nélkül, nagyon nehezen válnék meg tőle.
2021. dec. 18. 09:27
 8/38 anonim ***** válasza:
86%

Off: Én ezt egyszerűen nem ertem, hogy egy szülő, pláne egy anya hogy lehet ilyen a gyerekével. Én el nem tudom képzelni, hogy majd a kislányomat nagyobb korában egyszerűen ki akarjam dobni otthonról.

Barátnőd, barátod nincs esetleg akivel össze tudnál költözni, vagy talán náluk lakni egy ideig?

2021. dec. 18. 09:35
 9/38 A kérdező kommentje:
Barátom nincsen, nemrég másztam ki egy toxikus kapcsolatból. Két barátnőm van akire számíthatok, de az egyiknek hasonlóan rossz az otthoni helyzete mint nekem, a másik pedig Pesten kolis a sulija miatt. Így akármennyire is szeretnének, ők sem tudnak segíteni. A többi barátaimat pedig elveszítettem az exem miatt, és hallani sem akarnak rólam.
2021. dec. 18. 09:40
 10/38 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen komolyan érdekel, miért dobja ki valaki a kevés pénzét jogsira, ha tudja, hogy autóra nem futja és fenn kell tartania saját magát.
2021. dec. 18. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!