Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadnátok ha a gyerekete...

Hogy fogadnátok ha a gyereketek azt mondaná hogy transz?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben azon gondolkoztam hogy coming outolnák anyukámnak transzként. Tudom hogy ez egy szülőnek nagyon megterhelő dolog lehet, ezért szeretném megkérdezni hogy nektek mennyire lenne nehéz ezt elfogadni, mennyi idő lenne feldolgozni,stb...

Ha van itt esetleg transz gyerek(ek)nek a szülője nagyon szivesen meghallgatnám hogy ő hogyan élte ezt meg, mert szeretnék egy jobb rálátást nyerni arra, hogy anyukámnak min kéne keresztül mennie

2021. dec. 16. 03:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
15%
Borzasztó indulatok vannak mindkettő oldalon, ami nem vezet sehova. Mind a két oldal megértést akar se egyik sem kap a másiktól. Zsákutca! Marad a gyűlölet és uszítás, ami idővel tömeges gyilkolás eredményez. Nincs messze ez az idő! Ássuk a saját sírunkat!
2021. dec. 19. 19:04
 82/88 anonim ***** válasza:
0%
Persze, majd transznemű törpék fogják leigázni a világunkat #82 te degenerált állat
2021. dec. 19. 20:04
 83/88 anonim ***** válasza:
68%

“83…

Te vagy az előképe a jövőnek. Brutalitás, uszítás, fasizmus, kirekesztés. Ez vagy te. Ha bele gondolok hogy ilyen állati emberek is szavazhatnak, akkor ajjajjj.

Nem én tehetek a sanyarú életedért. De tudsz változni. Hinned kell-e benne és akarod te kis Hitler!

2021. dec. 20. 16:51
 84/88 anonim ***** válasza:
41%
84 most is van kirekesztés, a feketék most már többet engedhetnek meg maguknak a rabszolgaságra hivatkozva, csakhogy már rég nem abban élnek sőt black life matters óta félnek a rendőrök bármit tenni. A meleg is verik a segguket hogy milyen nehéz sorsuk van, na őket egy 1940-es években élt meleg kiröhögné. Lassan már a sima fehér heteró szégyenli magát ha véleménye van ,bezzeg a néger hívhat fehérnek, a meleg transzfóbnak fordítva viszont botrány van. A németeket is hosszú ideig utálták Hitler miatt és a mai napig teszik a szépet hogy ezt felejtsék,pedig ők nem tehetnek róla de elérték hogy szégyelljék magukat. Igen elnyomás van demost már a kisebbség részéről.
2021. dec. 20. 17:10
 85/88 anonim ***** válasza:
12%
#84, nem vagyok savanyú, élvezem az életem, csak nem egy degenerált buz1imádó csicska vagyok, ennyi erővel a pedofilok jogaiért is tüntessünk
2021. dec. 20. 19:32
 86/88 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem csak akkor coming outolj, ha van anyagi fedezeted és lelkierőd is ahhoz, hogy végigvidd a magad útját akkor is, ha a család onnantól nem akar tudni rólad.

Engem a szeretetéről biztosított az anyám, aztán mióta nemet váltottam, látni sem akar, pedig normális életet élek, még akár büszke is lehetne rám. Inkább panaszkodik a világnak, hogy magányos.

Ez nyilván fáj, főleg karácsonykor. Hiszen elvileg egy szülő szereti a gyerekét.

De legyél rá készen, hogy nem biztos. Ha ez a készenlét megvan, akkor rendben. Minden jót kívánok a jövőben!

2021. dec. 29. 13:02
 87/88 anonim ***** válasza:
15%
A szülő a gyerekét szereti, nem egy szörnyet, akivé műttette magát.
2021. dec. 29. 18:19
 88/88 anonim ***** válasza:
30%
#88: neked sincs gyereked.
2021. dec. 29. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!