Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám mindentől...

Mit tegyek, ha anyám mindentől eltilt, ami buli vagy alkohol?

Figyelt kérdés
Igazából jogosan aggódik, mert apám elitta az agyát a sok olcsó szesztől, de én direkt figyelek arra, hogy nevesebb márkájú alkoholt fogyasszak. Nem nagyon akar elengedni bulizni, Budapestre is alig akart elengedni az osztállyal még nyáron, mert tudta, hogy iszogatások lesznek. Tavaly például egy szilveszteri házi buliba sem engedett el. De a közeli kocsmát sem szívleli, ahova elég sok városi fiatal jár le beszélgetni, köztük több ismerősöm is. 18/F

2021. dec. 15. 20:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%
Még annyit hogy az én anyám is aggódott, nagyon is, de látta hogy a régi jó barátokkal mentem akiknek még a szüleit is ismerte és tudta hogy vigyázunk egymásra. Ő pedig addig is jól érezte magát kettesben a barátjával mert apám soha nem élt velünk annyira szét volt már esve.
2021. dec. 16. 04:15
 22/23 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, nekem sohasem az jelentette az örömöt, hogy piálhattam egy bulin pl. Hiába volt, hiába kínálgattak - minek? Aki anélkül nem képes jól érezni magát, ott gond van.

És nyugi, max drágábban leszel alkoholista, ha a Jack Danielsre szoksz rá ;)

2021. dec. 16. 08:45
 23/23 anonim ***** válasza:
76%
De a közeli kocsmát sem szívleli, ahova elég sok városi fiatal jár le beszélgetni, köztük több ismerősöm is - na, ezt mondjuk nem csodálom. Az ilyen közeli kocsmák eléggé gáz helyek, ahová a sok piás is lejár/ott kezdte
2021. dec. 16. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!