Hova "menekülhetnék" 18 évesen, tanulóként?
Az otthoni állapot nem jó, és itt nem azt értem , hogy valaki egyszeri összeveszés után ugy dönt elmegy otthonrol.
Anyám alkoholista, egy ideig nem ivott de összejött a mostani párjával, majd újra kezdte. Egyre jobban, napról napra egyre jobban kivan, kívánja, örjöng ha nem kapja meg. Nem birom már, lelkileg bánt, folyton, pénzzel zsarol, tudja nem tudnék kihez menni. Nem dolgozok, nincs távoli rokonom, a gimim még 2 évig tart. Nem bírom ki ezt az időt. Valami tipp hova tudnék menni, ha kell a sulit is otthagyom, és elmegyek dolgozni, de amig nem tudok itthonrol lelépni, anyám nem enged el dolgozni, igy félretenni se tudok pénzt.
Kérlek segítsetek, ez az állapot már nem normális. Tényleg nagyon reményvesztett vagyok.
Próbalkozz meg a kollégiummal is,háha felvesznek.
Mellette tudnal dolgozni is 18 évesen.
Egyébként minimum a gimit végezd el,tudom hogy nehéz,de 8 általánossal nem nagyin tudod sokra vinni.
Időnként legyél vérplazma donor, a pénzt meg dugd el. Ezt még el is tudod titkolni, nem úgy, mintha dolgoznál. Esetleg próbálj kollégiumba kerülni, az is előny, ha csak hétvégén kell otthon lenned.
Nem tudom, barátok, más családtagok tényleg nincsenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!