Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apum miért nem szereti ha...

Apum miért nem szereti ha mosolygok vagy nevetek?

Figyelt kérdés

Nem kamu a kérdés, tényleg ez történik velem.

Ha jókedvem van, mesélni szoktam apumnak a suliban, diákmunkán, barátok társaságában történtekről. Próbálom mindig a vidámabb dolgokat de ha már elnevetem magam közben, ráncolni kezdi a homlokát hogy "jólvan már" / "ezt azért ne".

Ha tévénézés közben kezdek el kacagni valamin, képes átszólni a szomszéd szobából hogy "ne vaduljak".

Ha mosolyra húzódik a szám, összeszalad a szemöldöke hogy "mosod te a fogad rendesen"? Vagy rámparancsol, hogy ne bazsalyogjak a hallottakon.

Ő nem mosolyog sosem, úgy önfeledten nevetni pedig ritkán hallottam eddig.

Ez mind bizonyára valótlannak, viccesnek hangzik de a történés pillanatában olyan érzés mintha zuhanna egy nagyot a szívem. Más is tapasztalt már ilyet a saját szülőjével? Miért csinálhatja vajon (ha már rákérdezni egyenlőre nem merek)?

2021. dec. 15. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Biztos nincs meg a szülők közt a megfelelő szexuális kapcsolat, és apud feszült
2021. dec. 15. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

"Magyar vagyok. Természetem komoly,

Mint hegedűink első hangjai;

Ajkamra fel-felröppen a mosoly,

De nevetésem ritkán hallani.

Ha az öröm legjobban festi képem:

Magas kedvemben sírva fakadok;

De arcom víg a bánat idejében,

Mert nem akarom, hogy sajnáljatok."

2021. dec. 15. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Nem szomorú vagy ideges mostanság?

Általában akkor zavarja az embert ha más mosolyog.

2021. dec. 15. 19:12
 4/9 Savlekotő ***** válasza:
88%
Rémes ahol a gyerek nem mosolyoghat fél őszintén nevetni. Ne mosolyogj előtte. Azt házon kívül. Vannak ilyen emberek.
2021. dec. 15. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy rosszkor, oda nem illő szituációkban nevetgélsz?

A fene sem tudja, látni, hallani kellene a helyzetet.

Mást nem tudok elképzelni, legfeljebb annyit még, hogy apádnak van valami mentális betegsége.

2021. dec. 15. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Ne feleselve, se ne kérdőre vonóan, hanem szép nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy miért van ellene a mosolygásodnak, a jókedvednek. Hiszen a mosoly az élet sója (ahogy mások mondani szokták), tehát a mosoly adja meg az élet jó ízét. Kérdezd meg (ugyancsak nyugodt hangnemben!), hogy állandóan ő miért ilyen morcos. Szülei, rokonsága szintén ilyen természetű? Amíg velük laksz igyekezz őt ne hergelni. Máshol viszont szabadítsd el magad kedvedre.
2021. dec. 15. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Kérdezd meg töle miért, pontos választ ö adhat legjobban.
2021. dec. 15. 23:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jellemző ez a magyar férfiakra. Nekem is volt ilyen, tudom milyen ez a szószerint "szív szakadós, zuhanós érzés". Sosem érti meg az, akivel ezt nem csinálták meg, mennyire szar érzés, milyen megalázó, hogy nem lehet az otthonodban jó kedved. Én egyszer nagyon kifakadtam e-miatt, nagy balhét csaptam. Megmondtam, hogy k.vára lefosom, hogy kinek mi baja van, áll-e farka, sokat dolgozik-e, akármit. Még egy rám szólás, és elmegyek itthonról. Na többet azóta nem volt ilyen. És amugy mostanában mindenhol ezt tapasztalom. Meloban, suliban, otthon. Öcsém, ha a magyar embernek valami kínja van, mindig másokon veri le magát. Na rajtam meg senki nem fogja, mert nem hagyom magam úgysem. Bekaphatják, az ilyeneket jól lekell osztani, másból nem értenek. Szabja meg a tudod kinek, hogy nevethessen, ne neked. Fu felcseszett a kérdés.... 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
2021. dec. 16. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
Mert Édesapád egy Savanyú Jóska...
2021. dec. 16. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!