Mi a véleményed az olyan szülőkről, akik tudatosan nem adnak meg mindent a gyerekeiknek (tárgyi értelemben)?
Nagyon jól teszik.Okosan nevelik a gyereküket.
Tanuljon meg egyet :nem fügyülni tapsolni kel minden ott terem.Azért kemênyen dolgozni kel.
Nem egy életképtelen fiatal felnött lessz aki tovább egész êletében úgy gondolja majd a szülei megteremti neki a javakat minden az ölêbe pottyan.Az ilyen ember csak követelni tud majd és nem becsül senkít és semmít.
Engem így neveltek és nagyon hálás vagyok nekik.
Alap dolgokat természetesen megkaptam, sőt, mindent ami a tanuláshoz kellett)külföldi tanulmányutak, magánórák stb)szezonváltáskor nekem tetsző, új ruhák, de ha extrém kívánságom volt én szereztem meg a pénzt rá. 16 éves koromtól meg nyaranta 1 hónapot dolgoznom kellett.
Én azt látom, hogy hajlamosak átesni a túloldalra és "dolgozzon meg mindenért a gyerek is" szempontból nézni a dolgokat.
A gyerekeik pont ugyanúgy szenvednek és küzdenek az életben mint mások. Viszont szerintem sokkal szomorúbb, hogy nekik ott lett volna a lehetőség, hogy megkapják az alapokat és ne arról szóljon minden napjuk, hogy húzzák az igát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!