Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan szülőkről, akik tudatosan nem adnak meg mindent a gyerekeiknek (tárgyi értelemben)?

Figyelt kérdés
Anyagilag eléggé tehetősek, tehát szinte bármit meg tudnának venni a gyereküknek. Ennek ellenére, úgy döntöttek, hogy nem elégítik ki a gyerekük minden óhaját.
2021. dec. 13. 06:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól teszik.Okosan nevelik a gyereküket.

Tanuljon meg egyet :nem fügyülni tapsolni kel minden ott terem.Azért kemênyen dolgozni kel.

Nem egy életképtelen fiatal felnött lessz aki tovább egész êletében úgy gondolja majd a szülei megteremti neki a javakat minden az ölêbe pottyan.Az ilyen ember csak követelni tud majd és nem becsül senkít és semmít.

2021. dec. 13. 13:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem így neveltek és nagyon hálás vagyok nekik.

Alap dolgokat természetesen megkaptam, sőt, mindent ami a tanuláshoz kellett)külföldi tanulmányutak, magánórák stb)szezonváltáskor nekem tetsző, új ruhák, de ha extrém kívánságom volt én szereztem meg a pénzt rá. 16 éves koromtól meg nyaranta 1 hónapot dolgoznom kellett.

2021. dec. 13. 17:39
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

Én azt látom, hogy hajlamosak átesni a túloldalra és "dolgozzon meg mindenért a gyerek is" szempontból nézni a dolgokat.

A gyerekeik pont ugyanúgy szenvednek és küzdenek az életben mint mások. Viszont szerintem sokkal szomorúbb, hogy nekik ott lett volna a lehetőség, hogy megkapják az alapokat és ne arról szóljon minden napjuk, hogy húzzák az igát.

2021. dec. 13. 20:21
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Azok a szülők tudatosan gondolnak a jövőre, minthogy minden fillérüket elszórják. Ne adj' isten, lesz valami tragédia, miből fogják a károkat megfizetni, ha nincs félretett pénzük? Különben is, ha a gyerek szeretne valami drágább cuccot, dolgozzon meg érte, főleg ha nem is létfontosságú. A szülei sem a két szép szemükért kapják a pénzt.
2021. dec. 14. 18:05
 25/26 dregor ***** válasza:
83%
Helyes... Ideje lenne már pénzügyi kultúrát is a gyerekeknek átadni, csak hát a felnőttek 90%-a se rendelkezik vele...
2021. dec. 15. 14:42
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszik! Nem kell mindent szart megvenni. Abból csak azt tanulja meg, hogy semmit se csinál mégis mindent megkap.
2021. dec. 20. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!