Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretitek a neveteket?...

Szeretitek a neveteket? Hálásak vagytok a szüleiteknek hogy úgy neveztek el ahogy?

Figyelt kérdés

Vagy van itt aki utálja a nevét és kissé nezehtel a szüleire amiért úgy nevezték el?

A neveteket is írjátok le légyszi.

2021. dec. 12. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
63%
Petra. Nem szerettem sokáig. Mostmár nincs vele akkor bajom. Régen meg akartam változtatni valami szebb csengésűre.
2021. dec. 12. 20:58
 22/68 anonim ***** válasza:
69%

Szabina, a legkevésbé sem szeretem

A vezetéknevemet meg egyenesen utálom

2021. dec. 12. 21:08
 23/68 anonim ***** válasza:
26%
A Szabina szerintem nem gáz utolsó.
2021. dec. 12. 21:13
 24/68 anonim ***** válasza:
78%
Alexandra vagyok. Nem igazán szerettem sosem, mára is inkább csak elfogadtam. Népszerű név volt anno, minden osztályban voltunk legalább hárman. Tudom, Szilvi is meg Anett is, meg Peti meg Tomi. A külön rossz inkább az, hogy minden második cigánylány is Szandika volt akkoriban.
2021. dec. 12. 21:18
 25/68 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az Alexandra gyönyörű név, olasz formája is, az Alessandra, nagyon sajnálom, hogy itthon Szandi lett belőle. És nem is értem, hogy miért. Én egyedül a Szandizás miatt nem adnám a lányomnak, pedig az alapnév csodaszép nekem és kicsit még rajta van azért a névlistámon. :D

Nekem elegáns és örök érvényű.

2021. dec. 12. 21:22
 26/68 anonim ***** válasza:
10%
14-es vagyok:Amúgy az igazi nevem Sanyi,de csak Larának hívatom magamat,Lara Flynn Boyle után.
2021. dec. 12. 21:22
 27/68 anonim ***** válasza:
66%

Katalin vagyok. Se nem imádom, sen nem utálom. De elég idős vagyok, már megszoktam.

Megtudtam még régebben, hogy anyám Henriettnek szeretett volna elnevezni, de édesapám ragaszkodott a Katalinhoz. Igazából ezért neki hálás vagyok, mert a vezetéknevemhez a Henriett baromira nem passzolt volna.

2021. dec. 12. 21:25
 28/68 anonim ***** válasza:
64%

Brigitta vagyok, pedig Balázsnak indultam. Anyám a születésemnel szembesült vele, hogy a Balázs nem lesz jó, állítólag a doki segített neki hirtelen a névválasztásban.

Utálom egyébként főleg a teljes formáját, borzasztó negatív töltet érződik belőle szerintem. Azóta sikerült megbékélnem vele, mióta felvettem a férjem nevét, azzal sokkal jobban is hangzik és büszkén tudom mondani

2021. dec. 12. 21:27
 29/68 anonim ***** válasza:
35%
Egy időben az egyik tanárnőm Alexandrácskázott. Nekem onnantól már az Alexandra sem. A Szandra meg kvás. Szerintem. Megszívtam. Pedig mennyi hercegnő volt Alexandra. Erzsébet királynő egyik neve is az. Én Nagy Sándor után kaptam, mert nem lettem fiú. 🙄 Szóval amúgy még csak nem is utálnám alapjáraton.
2021. dec. 12. 21:28
 30/68 anonim ***** válasza:
69%

Dalma vagyok, szeretem a nevem nagyon. A vezetéknevemmel különösen.

Orsolya lettem volna, de a nővéreim lebeszélték anyut😁 és milyen jól tették…

2021. dec. 12. 22:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!