Szeretitek a neveteket? Hálásak vagytok a szüleiteknek hogy úgy neveztek el ahogy?
Vagy van itt aki utálja a nevét és kissé nezehtel a szüleire amiért úgy nevezték el?
A neveteket is írjátok le légyszi.
Szabina, a legkevésbé sem szeretem
A vezetéknevemet meg egyenesen utálom
Szerintem az Alexandra gyönyörű név, olasz formája is, az Alessandra, nagyon sajnálom, hogy itthon Szandi lett belőle. És nem is értem, hogy miért. Én egyedül a Szandizás miatt nem adnám a lányomnak, pedig az alapnév csodaszép nekem és kicsit még rajta van azért a névlistámon. :D
Nekem elegáns és örök érvényű.
Katalin vagyok. Se nem imádom, sen nem utálom. De elég idős vagyok, már megszoktam.
Megtudtam még régebben, hogy anyám Henriettnek szeretett volna elnevezni, de édesapám ragaszkodott a Katalinhoz. Igazából ezért neki hálás vagyok, mert a vezetéknevemhez a Henriett baromira nem passzolt volna.
Brigitta vagyok, pedig Balázsnak indultam. Anyám a születésemnel szembesült vele, hogy a Balázs nem lesz jó, állítólag a doki segített neki hirtelen a névválasztásban.
Utálom egyébként főleg a teljes formáját, borzasztó negatív töltet érződik belőle szerintem. Azóta sikerült megbékélnem vele, mióta felvettem a férjem nevét, azzal sokkal jobban is hangzik és büszkén tudom mondani
Dalma vagyok, szeretem a nevem nagyon. A vezetéknevemmel különösen.
Orsolya lettem volna, de a nővéreim lebeszélték anyut😁 és milyen jól tették…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!