Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valóban élősködő vagyok a...

Valóban élősködő vagyok a barátnőmélnél?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, már több, mint egy éve vagyok együtt a barátnőmmel. Még tanulok egyetemen levelezőn meg dolgozok is. Anyám a kezdetektől fogva azzal jön, hogy nem szép dolog tőlem, hogy ilyen sokat járkálok a barátnőmékhez, mert feleszem őket a vagyonukból. Hétvégén szoktam menni egy éjszakára meg néha hétköznap egyszer ott alszom és onnét megyek dolgozni, de legtöbbször szoktam vinni valamit, de hívatlanul nem szoktam menni.

De az az érdekes, hogy amikor felajánlom valamiben a segítségem, az sem tetszik anyámnak, mert, hogy ott segítek itthon meg nem, ami nem igaz mert itthon kiveszem a részem a háztartásból.

Volt olyan, hogy elhívtak engem nyaralni pár napra és haza mentem és elzavart sértődötten, hogy menjek vissza nyaralgatni az új családommal.

Meg mindig azzal jön, hogy miért nem veszem el őt feleségül, ha így össze vagyunk nőve, mondom azért mert még nem érzem, hogy eljött volna az ideje.

Amúgy anyàm ezt régebben is csinálta. Volt olyan, hogy az egyik barátom meghívott a ballagására, amikor vege lett az ünnepségnek a szülei mondták, hogy menjek hozzájuk szeretettel várnak.

Ott voltam nàluk kb egy órája, amikor hív anyám és mondom neki, hogy hol vagyok, akkor ilyet szólt, hogy sieesek haza nem kell másoknál tátanom a pofàmat.

2021. dec. 11. 12:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
83%

De utálom az ilyen szülőt. Azt csodálkozik h a gyereke gátlásos meg beszari stb

Ui

Enyémbis ugyanikyen vagy inkább rosszabb.

2021. dec. 11. 14:03
 12/36 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem anyukádat így nevelték, és öntudatlanul ezt viszi tovább rád is, eltúlzott formában. Lehet, hogy nem kívánt gyerekként született (nagyanyád vagy nagyapád nem akart még gyereket, vagy nem akart több gyereket, ilyesmi), és egész életében azt az üzenetet kapta tőlük, hogy „ne legyél szem előtt / ne legyél láb alatt / ne legyél mások nyakán”, ő meg ezt sajátította el természetesként. Változtatni sajnos te nem tudsz rajta, ezen neki kellene változtatnia.
2021. dec. 11. 15:00
 13/36 anonim ***** válasza:
68%
Előző vagyok, még arra gondoltam, hogy vedd meg neki az Örökölt sors c. könyvet, lehet, hogy segít...
2021. dec. 11. 15:01
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
Féltékeny, egyértelmű. Ne legyél máshol, mert hátha elhagyod. Ahogy fogalmaz, az sem a legszebb. Tudja, hogy felnőtt vagy?
2021. dec. 11. 16:14
 15/36 anonim ***** válasza:
88%
10es vagyok: Mármint az anyával lesznek még bajok és tőle kell a távolságot tartani majd.
2021. dec. 11. 16:17
 16/36 anonim ***** válasza:
82%
Ha anyád mellett lenne egy férfi, aki lefoglalja, akkor nem lennének ilyen megnyilvánulásai.
2021. dec. 11. 16:18
 17/36 anonim ***** válasza:
9%
Én lehet, bevezetném, hogy innentől ünnepnapokra befizetem egy selyemfiúra és addig is leszállna rólam. Vagy diploma után tűznék másik orszégba, onnan egy képeslapot nem kapna.
2021. dec. 11. 17:08
 18/36 anonim ***** válasza:
92%

Látom, nárcisztikusozó hülye ennél a kérdésnél is megvolt.

Kérdező, anyád egyszerűen féltékeny hogy jól elvagy a másik családnál is. Nyilván érzi hogy hamarosan saját életet kezdesz mert már nem anyu az első hanem (normálisan) a párkapcsolatod, és nem tudja kezelni.

2021. dec. 11. 17:12
 19/36 anonim ***** válasza:
19%
#18 Még mindig értelmesebb a nárcisztikusozás, mint azok, akiknek a szókincsük az „irigy” és a „féltékeny” szavakból áll, és lassan már a „mi a kedvenc ételed” kérdésre is ezt írják be... A srác leírta, hogy ha náluk van a barátnője, akkor semmi baja nincs vele az anyjának, azt is leírta, hogy a haverhoz sem tudott elmenni anélkül, hogy az anyja haza ne rángassa. Egyértelműen attól parázik az anyja, hogy a végén még valakinek a terhére lesz. Lehet kántálni, hogy „féltékeny, féltékeny”, ahogy a Gyakorin szokás, de ez nem varázsige, ami a világ minden gondját megoldja.
2021. dec. 11. 17:15
 20/36 anonim ***** válasza:
84%
"Még mindig értelmesebb a nárcisztikusozás," Ja, nagyon értelmes hogy MINDENRE ráhúzzák. Persze könnyebb pattogni hogy "anyád nárcisztikus" mint végiggondolni a kérdést és értelmes választ adni...,
2021. dec. 11. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!