Tényleg jellemzőbb az, hogy ha egy férfi a szeretője miatt elhagyja a családját, akkor el fogja hanyagolni a gyerekét(gyerekeit), mintha a válás után egyedül van egy ideig, és utána lesz kapcsolata? Vagy nincs összefüggés a kettő között?
17 Végtelenül sajnálom!
Mêg vigasztalni sem tudlak hogy majd csak felnöttek lesznek és minden gondotók megoldódik mert nem.
A mi esetünkben ex akart válni.Én nem voltam a képbe.
Olyan undorító módon forgatta a gyerekét az apja ellen ahogy csak lehet.
Nagyon régi tőrténet
most hogy ő egyedül maradt elvárná a páromtól hogy hanyat homlok rohanjon hozzá és legyen a pénzeszsáka és a szolgálója.Vissza követelné maga mellé az ő férjét!!!
Válásuk után a ruháin kívül nem hozott el semmít.Nem itêltek meg házastársi és gyerektartást sem!
Más aki kiskorú gyerekkel válik tartásdíj fejêben mond le mindenről.!
Ő ott hagyott ennélkül mindent
Nem is tudom egyes emberek hogy gondolják az elvált fél örőkre az adósuk tulajdonuk marad!
23 azêrt mert új nöcskének hívják a régi exek őket Az ex férjek feleségét akkor is ha az már tízen éveket élt a férjêvel Ennek ellenére a régi nöcskéket mindig a bosszúálló aljas köreiket fútják aminek semmi értelme.
Okosabb lenne ha a régi nöcskék a saját életükkel foglalkoznának végre és nem régen elvált ex férjeikkel annak êletével és főként ne a feleségeikkel élettársával barátnőjêvel.
Ha ezt meg tennék talán a gyerekek is boldogabbak lennênek mert nem az aljasságot bosszút tiprást tanulnák az anyuktól aki saját sérelmeitől nem tud szabadulni és a gondolattól is rosszul van hogy az Ô FÉRJE aki rég nem az mással boldog és nem az ő csettintésre hallgató pincsi kutyusa.Kérdés a régi ex nöcskékhez milyen érzês a gyerekeiket felhasználni a bosszú eszközênek?
Mikor az apának nem adjátok meg a lehetőséget a láthatásra ahogy a 21 és írja?Persze ha nem fizetnê meg a gyerektartást rohannátok bíróságra ügyvédhez
Nektek mindenhez van jövőtől a másiknak semmihez.Végtelenül érdekes jog van a ti felfogásotokban.Amít leírtam nem szól annak aki tudja vàlàs utàn hol a helye az exe életében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!