Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg jellemzőbb az, hogy...

Tényleg jellemzőbb az, hogy ha egy férfi a szeretője miatt elhagyja a családját, akkor el fogja hanyagolni a gyerekét(gyerekeit), mintha a válás után egyedül van egy ideig, és utána lesz kapcsolata? Vagy nincs összefüggés a kettő között?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 19:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
17es vagyok, megpróbáltunk mindent, de annyit nem ér az egész, hogy tönkretegyük a saját életünket is
2021. dec. 11. 08:45
 22/27 anonim ***** válasza:
49%

17 Végtelenül sajnálom!

Mêg vigasztalni sem tudlak hogy majd csak felnöttek lesznek és minden gondotók megoldódik mert nem.

A mi esetünkben ex akart válni.Én nem voltam a képbe.

Olyan undorító módon forgatta a gyerekét az apja ellen ahogy csak lehet.

Nagyon régi tőrténet

most hogy ő egyedül maradt elvárná a páromtól hogy hanyat homlok rohanjon hozzá és legyen a pénzeszsáka és a szolgálója.Vissza követelné maga mellé az ő férjét!!!

Válásuk után a ruháin kívül nem hozott el semmít.Nem itêltek meg házastársi és gyerektartást sem!

Más aki kiskorú gyerekkel válik tartásdíj fejêben mond le mindenről.!

Ő ott hagyott ennélkül mindent

Nem is tudom egyes emberek hogy gondolják az elvált fél örőkre az adósuk tulajdonuk marad!

2021. dec. 11. 09:08
 23/27 anonim ***** válasza:
60%
Miért van hogy az új nőcskék szerint mindig a másik nő a hibás? 😁
2021. dec. 11. 16:32
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

23 azêrt mert új nöcskének hívják a régi exek őket Az ex férjek feleségét akkor is ha az már tízen éveket élt a férjêvel Ennek ellenére a régi nöcskéket mindig a bosszúálló aljas köreiket fútják aminek semmi értelme.

Okosabb lenne ha a régi nöcskék a saját életükkel foglalkoznának végre és nem régen elvált ex férjeikkel annak êletével és főként ne a feleségeikkel élettársával barátnőjêvel.

Ha ezt meg tennék talán a gyerekek is boldogabbak lennênek mert nem az aljasságot bosszút tiprást tanulnák az anyuktól aki saját sérelmeitől nem tud szabadulni és a gondolattól is rosszul van hogy az Ô FÉRJE aki rég nem az mással boldog és nem az ő csettintésre hallgató pincsi kutyusa.Kérdés a régi ex nöcskékhez milyen érzês a gyerekeiket felhasználni a bosszú eszközênek?

Mikor az apának nem adjátok meg a lehetőséget a láthatásra ahogy a 21 és írja?Persze ha nem fizetnê meg a gyerektartást rohannátok bíróságra ügyvédhez

Nektek mindenhez van jövőtől a másiknak semmihez.Végtelenül érdekes jog van a ti felfogásotokban.Amít leírtam nem szól annak aki tudja vàlàs utàn hol a helye az exe életében!

2021. dec. 11. 17:35
 25/27 anonim ***** válasza:
52%
Jaj, látom te is ketteske vagy, a palid meg szent...
2021. dec. 11. 17:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Utolsó szent is mert a drága execskéje b@szott férje nem ő Nem miattam váltak el!Micsoda olasz nöcske!
2021. dec. 12. 07:16
 27/27 anonim ***** válasza:
65%
Helyzet ugyanaz amit leírtál. Szerető voltam, barátnő lettem, 3 pici gyerek is van a képben, és sem veszem szivesen ha a barátom találkozik az ex no gyerekeivel. Pontozzatok le, de ez az igazság, szép napot!
2021. dec. 20. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!