Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg jellemzőbb az, hogy...

Tényleg jellemzőbb az, hogy ha egy férfi a szeretője miatt elhagyja a családját, akkor el fogja hanyagolni a gyerekét(gyerekeit), mintha a válás után egyedül van egy ideig, és utána lesz kapcsolata? Vagy nincs összefüggés a kettő között?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 19:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt inkább úgy fogalmaznám meg,hogy ha a férfinek van új párkapcsolata kevesebbet foglalkozik a gyerekekkel és ez független attól hogy az új nő miatt vált el vagy sem. Nyilván az új párjának nem az az érdeke,hogy minden hétvégét a játszótéren töltsék vagy Jégvarázst nézzenek a tv előtt, ahogy a férfi is szeretne a nővel is kettesben lenni. Nyilván az egyedülálló apuka meg amikor éppen nem dolgozik szalad a gyerekért,mert senkije nincs rajta kívül.
2021. dec. 10. 08:05
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Három embertől függ.
2021. dec. 10. 09:49
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem igaz, csak egytől: mert aki törődni akar a gyerekeivel, az törődik velük. Minden más kamu.
2021. dec. 10. 10:11
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi magánéletét külön kel szedni a gyerek az gyerek marad örökre Ha felnött lessz akkor is ha csak nem aról szól a kapcsolat hogy kihasználja lehúzza és segítsen bosszút állni anyukának szemrehányon!

A nökhöz való kapcsolata egy más kérdés

Az exnek nem tartozik semmível egy alap udvariasságon kívül

Csúnya dolgot művelt elváltak ennyi.

A két dolognak köze egymáshoz nincs!

Fordított esetben ez a kérdésre mi lenne a válasz?

2021. dec. 10. 11:21
 15/27 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ez nem csak az apàn múlik, hanem mindenkin.

Kis gondolat körséta a helyzetben:

Anya: kéthetente küldözgessem láthatásra a gyerekemet ahoz a krvához, aki szétdúlta az életem? Na jól a csaj ellen nevelem a gyereket, nehogy őt is elszeresse tőlem.

Gyerek: most komolyan akárhányszor apàmmal akarok lenni, annak a nőnek a pofàját is nézegetnem kell, aki szétdúlta a cssaládomat? Hát marhajó. Nem leszek kedves vele, az tuti!

Újasszony: A verzió: most komolyan ide fog jàrkàlni ez a gyerek és belerondít a jó kis hétvégémbe a fancsali képével meg a beszólásaival? B verzió: most komolyan minden alkalommal amikor jön a kölök, nekem külön programot kell szerveznem ahelyett, hogy az új párommal lennék végre titkolózás és bújkálás nélkül?

Apa: most komolyan hogy a francba tegyek mindenkinek a kedvére, ha akármit csinálok valaki megsértődik? Inkább hagyom az egészet, kell a fenének ez a feszkó.

Ellenben ha apu egy olyan nővel van, aki úgymond tiszta lappal indul az anyánál és a gyereknél, az ezerszer működőképesebb lehet hosszú távon, akár egy jól funkcionàló mozaikcsalád is lehet belőle.

2021. dec. 10. 15:28
 16/27 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó ez sem így van A páromat válása után ismertem meg.Az exe új párja végett rúgta szét a házasságát.

Egy katasztrófa volt mikor összekerültünk.Abban igazad van mindig anyuka az irányító.Ha a pàrommal nem bologatos kiskutyaként funkciónálunk vége világ.

2021. dec. 10. 15:59
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
16os nálunk ugyanez volt a helyzet, aztán azóta hogy a párom megunta a bólogató kiskutya szerepet és nem úgy ugrálunk ahogy az ex fütyül nem is láthatja a gyereket
2021. dec. 10. 19:10
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár nem lettem okosabb. 🤷‍♀️ Reméltem, hogy választ kapok (megerősítést) arra, hogy a gyerekeim apja miért hagyta maga mögött a gyerekeit, miért nem keresi őket csak nagyon ritkán, pedig szabad láthatása lenne, és mivel már nagyobbak a gyerekek így velem nem is kellene találkoznia, ha ez lenne a gond... Azt hittem, találtam valami logikus magyarázatot a történtekre.
2021. dec. 11. 08:24
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező az a logikus magyarázat hogy ő most úgy éli az életét mint 20on évesen és ebbe nem férnek bele a gyerekek. Egyébként sajnálom, mert ha te normálisan állsz a dolgokhoz nem ezt érdemelnétek
2021. dec. 11. 08:27
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

17 ha a gyerek kiskorú menni kel utána bíróság gyámhatóság

Ha jól tudom még a bebörtönzött emberekhez is van joga látogatásra!.Ez ugyanaz nem láthatom a gyerekemet nem fizetek gyerektartást.Ezt sem engedi a törvény!19 nem tudom a kérdező mit vétett hogy így kel bánni szerinted vele?

2021. dec. 11. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!