Tényleg jellemzőbb az, hogy ha egy férfi a szeretője miatt elhagyja a családját, akkor el fogja hanyagolni a gyerekét(gyerekeit), mintha a válás után egyedül van egy ideig, és utána lesz kapcsolata? Vagy nincs összefüggés a kettő között?
Egy férfi magánéletét külön kel szedni a gyerek az gyerek marad örökre Ha felnött lessz akkor is ha csak nem aról szól a kapcsolat hogy kihasználja lehúzza és segítsen bosszút állni anyukának szemrehányon!
A nökhöz való kapcsolata egy más kérdés
Az exnek nem tartozik semmível egy alap udvariasságon kívül
Csúnya dolgot művelt elváltak ennyi.
A két dolognak köze egymáshoz nincs!
Fordított esetben ez a kérdésre mi lenne a válasz?
Szerintem ez nem csak az apàn múlik, hanem mindenkin.
Kis gondolat körséta a helyzetben:
Anya: kéthetente küldözgessem láthatásra a gyerekemet ahoz a krvához, aki szétdúlta az életem? Na jól a csaj ellen nevelem a gyereket, nehogy őt is elszeresse tőlem.
Gyerek: most komolyan akárhányszor apàmmal akarok lenni, annak a nőnek a pofàját is nézegetnem kell, aki szétdúlta a cssaládomat? Hát marhajó. Nem leszek kedves vele, az tuti!
Újasszony: A verzió: most komolyan ide fog jàrkàlni ez a gyerek és belerondít a jó kis hétvégémbe a fancsali képével meg a beszólásaival? B verzió: most komolyan minden alkalommal amikor jön a kölök, nekem külön programot kell szerveznem ahelyett, hogy az új párommal lennék végre titkolózás és bújkálás nélkül?
Apa: most komolyan hogy a francba tegyek mindenkinek a kedvére, ha akármit csinálok valaki megsértődik? Inkább hagyom az egészet, kell a fenének ez a feszkó.
Ellenben ha apu egy olyan nővel van, aki úgymond tiszta lappal indul az anyánál és a gyereknél, az ezerszer működőképesebb lehet hosszú távon, akár egy jól funkcionàló mozaikcsalád is lehet belőle.
Utolsó ez sem így van A páromat válása után ismertem meg.Az exe új párja végett rúgta szét a házasságát.
Egy katasztrófa volt mikor összekerültünk.Abban igazad van mindig anyuka az irányító.Ha a pàrommal nem bologatos kiskutyaként funkciónálunk vége világ.
17 ha a gyerek kiskorú menni kel utána bíróság gyámhatóság
Ha jól tudom még a bebörtönzött emberekhez is van joga látogatásra!.Ez ugyanaz nem láthatom a gyerekemet nem fizetek gyerektartást.Ezt sem engedi a törvény!19 nem tudom a kérdező mit vétett hogy így kel bánni szerinted vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!