Hogy értessem meg anyámmal?
Sziasztok!
Mit tudjak csinálni ha anyám rám akarja erőszakolni hogy a suliba csináltassak karácsonyi osztály fotót,én rohadtul nem akarok csináltatni, és már amúgy is elhagytam azt a lapot amit ki kell tölteni hogyha kérsz fotót,egésznap ezért hisztiz nekem hogy “ennyit nem érdemel anyád” mindig ezzel jön nekem,de amúgy se tudnék már csináltatni mert elhagytam a lapot.
Hogy értessem meg anyámmal hogy nem akarok csináltatni és nem is tudok mostmár hogy elhagytam a lapot?
Én nagy szószólója vagyok az önrendelkezésnek, de most én is úgy látom, ahogy az 1-es. Szard le, hogy nézel ki a fotón, anyád nem hisztizik, hanem könyörög, hisz te vagy a mindene, 2021. karácsonyáról egyszer lesz rólad iskolai kép. Felveszel valami jó fölsőt oszt szevasz. Lágyuljon meg a szíved!
(ha ott a fotós tuti lefényképez, de ha megszerzed a telszámát valamelyik osztálytársadtól vagy az ofőtől akkor mondd anyádnak, ha elintézi akkor hagyod magad fotózni)
szerintem is menj bele, ez egy szép gesztus lenne tőled, és egy szép képkerettel karácsonyi ajándéknak is megállja a helyét.
az, hogy elhagytad a lapot csak egy kifogás... szólsz az ofőnek, biztosan tud adni másikat, vagy jelezni a fotós felé, hogy még egy fő lenne.
Szerintem a kérdező még nem írhatna ide...
Kizárt, hogy 16éves elmúlt!
7: és ekkora hisztit kiverni 16 évesen...????
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!