Egyetértetek azzal, hogy szokássá váljon, hogy elvált szülők heti váltásban neveljék a gyerekeiket?
Persze kivétel ott, ahol a válás amiatt történt, mert mondjuk az egyik szülő alkoholista, vagy akár az életükre tört.
A kérdés azokra az esetekre vonatkozik, ahol a két fél viszonylag békés körülmények között vált el.
Ugyanakkor én nem vagyok érintett, nincs gyerekem, csak általánosságban értem a kérdést.
Hát, így nagyon utólag, tudom, durván hangozhat, szóval sok-sok év távlatából nekem az jelentette a legnagyobb állandóságot, hogy soha többé nem jött a másik szülőm aki nagyon kicsi koromban kilépett az életünkből.
Kialakult a saját kis életünk, jóval és rosszal, de az legalább stabil volt.
Ezt az egyet nagyon megköszönném neki, hogy tartotta magát végig az elhatározásához, nem bukkant fel néha-néha, érzelmileg nem rángatott, hogy szeret, nem szeret, mikor jön, mikor megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!