Egyetértetek azzal, hogy szokássá váljon, hogy elvált szülők heti váltásban neveljék a gyerekeiket?
Persze kivétel ott, ahol a válás amiatt történt, mert mondjuk az egyik szülő alkoholista, vagy akár az életükre tört.
A kérdés azokra az esetekre vonatkozik, ahol a két fél viszonylag békés körülmények között vált el.
Ugyanakkor én nem vagyok érintett, nincs gyerekem, csak általánosságban értem a kérdést.
23-as, nem hibáztatom őket, nagyon bonyolult volt az egész. Bíróság, veszekedés, rendőrség stb.
Nem mondom, hogy nem lett volna jobb opció, de akkor ez volt a legegyszerűbben kivitelezhető és nem hiányzott a bonyodalom abban az időben.
Bíróság, veszekedés, rendőrség stb.
Mondom én, hogy nem túl intelligensek. Értelmes ember válása nem így néz ki.
Nem.
Maradjanak együtt a szülők és teljesen csináljanak úgy, mintha minden rendben lenne, és úgy neveljék a gyereket közösen, mert a gyereknek erre van szüksége. Ha elérte a 18 évet a gyerek, akkor lehet bohóckodni a válással és egyéb szánalmas dolgokkal azoknak, akik egy házasságban sem képesek megmaradni.
Csak aki buta és nem ért hozzá, az terhelné a gyerekeit ilyen hülyeséggel, hogy elválnak, és a szülők váltogatják egymást. Meg lehet magyarázni, hogy sok gyerek nőtt már fel így, de nem olyan könnyű így felnőni, hogy ezt támogatni kéne. Mindent meg kéne tenni, hogy normális gyerekeket neveljenek fel, és ne tegyük tönkre a társadalmat és a gyerekek megkapják, ami alapból járna nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!