Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 16 éves lányom egy 34...

A 16 éves lányom egy 34 évessel jár.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé kicsúszott a kezünk közül, állandóan elszökik bulizni, és legutóbb egy idős férfit mutatott be barátjaként. Ez teljesen egészségtelen és beteges kapcsolat, főleg a férfi részéről pedofília. A férjemmel a feljelentésben gondolkozunk, de ettől még jobban megutálna a lányunk, félünk mi lenne a következménye. Mit tegyünk?

2021. dec. 2. 20:48
1 2 3 4
 31/35 gabor49 ***** válasza:
23%
nem pedofilia nézz utana a lanyod betoltotte a 14. eletevet hagyd hogy szeressek egymast
2021. dec. 26. 19:24
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Szeressék? XD itt egy negyven felé tartó pasas kihasznál egy naiv kiscsajt. Miféle szerelemről beszélsz?
2021. dec. 26. 19:51
 33/35 anonim válasza:
53%
Nem tudom miért kell leszólni ha egy fiatal lány összejön egy idősebb pasival,lehet csak ki akarja próbálni,és ha nem jön be akkor megtapasztalja hogy nem ez a megfelelő választás,de kedves kérdező ha tiltod akkor az mégrosszabb inkább el kell beszélgetni a lányoddal hogy értse meg mi jó és mi kevésbé jó
2022. ápr. 25. 10:24
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak kihasználja. Nekem 25 évesen volt jóval idősebb párom, értelmes szép lány vagyok,de még úgyis csak manipulált, kihasznált, szexre "tartott" elsősorban. Az ilyen vén f.szok nagyon kevésszer gondolják komolyan egy sokkal fiatalabb lánnyal.
2022. ápr. 25. 11:03
 35/35 gabor49 ***** válasza:
54%
ha betoltotte a 14 életévét az nem pedofilia
2022. máj. 22. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!