Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 16 éves lányom egy 34...

A 16 éves lányom egy 34 évessel jár.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé kicsúszott a kezünk közül, állandóan elszökik bulizni, és legutóbb egy idős férfit mutatott be barátjaként. Ez teljesen egészségtelen és beteges kapcsolat, főleg a férfi részéről pedofília. A férjemmel a feljelentésben gondolkozunk, de ettől még jobban megutálna a lányunk, félünk mi lenne a következménye. Mit tegyünk?

2021. dec. 2. 20:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
64%
20 Ahhoz nem kislány, hogy legyen egy maximum 20 éves barátja.Egy középkorú felnőtthöz képest igenis kislány.
2021. dec. 3. 13:00
 22/35 anonim ***** válasza:
15%
Ne sajnáld már el a lànyodtól a jó kis érett monyt lécci
2021. dec. 3. 15:01
 23/35 anonim ***** válasza:
43%

Nem pedofília, de ne érdekeljen.

A 16 éves nemileg és testileg is fejlett. Egyénként mit tehetsz? Állj a lányod mellett, miután a hapi kidobta őt.

2021. dec. 4. 08:41
 24/35 anonim ***** válasza:
89%

Abban igazuk van, hogy 14 éves kor felett az csinál amit akar a férfiakkal. De te meg elviheted nőgyógyászhoz, hátha az észhez téréti őt. Az alapvető dologon, mint a ruha,étel meleg ház, minden luxus cikket feltételhez köthetsz. Pénz, tv, internet, telefon, szabadidő. Legyenek követelmények, következmények.

Ja és a 34 évesnek ellehet mondani, ha a gyerek tanulmánya romlik, esetleg teherbe esik, annak lesznek következményei. Keményen megmondani, hogy minden fillért kifizetetsz vele.

Ugyan ezt a nőgyógyász árát is!

Ne engedj belőle, bármit összeszedhet vagy terhed is lehet!!!

2021. dec. 4. 14:19
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

Ó hát persze, mindent kifizetetsz vele😆😆😆😆😆 És ezt hogyan is csinálod? 🤷🏼‍♂️🙆🏼‍♂️🙆🏼‍♂️😁😁

Nem most kell kapkodni, eddig kellett volna normálisan nevelni.

2021. dec. 5. 07:37
 26/35 anonim ***** válasza:
49%
Pofon, szobafogság
2021. dec. 5. 14:29
 27/35 anonim válasza:
38%
18 vagyok, 32 a párom, 2 éve vagyunk együtt. Ha jól tudom 14 éves kortól szüli beleegyezés kell, 16 éves kortól már ez sem. Nem tudom miért olyan meglepő ez. Én cseppet sem érzem nagynak a korkülönbséget.
2021. dec. 13. 16:33
 28/35 anonim ***** válasza:
64%

14. életévét betöltötte a lányod és beleegyezett, hogy közösüljenek. Lényegében mi a gond? Kérd kölcsön tőle a pasast, ha ennyire megkívántad.

Szerintem kamu kérdés.

2021. dec. 20. 19:26
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
"Igen is pedofília ha egy felnőtt férfi kislányokra gerjed.." Nem: ugyanis a pedofil FEJLETLEN kisgyerekere gerjed, akik a pubertás előtt vannak. Tehát 0-9 éves kicsikre. A pedofiliának semmi köze a korkülönbséghez. egy pedofil rá se nézne egy kamaszra, ugyanis túl "öreg" neki.
2021. dec. 20. 20:26
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Már? Semmit. Józan gondolkodásra kellett volna nevelni a kiscsajt, akkor nem dőlne be egy apja korúnak, akinek kell a naiv pu.nci...
2021. dec. 23. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!