Sajnos eléggé kicsúszott a kezünk közül, állandóan elszökik bulizni, és legutóbb egy idős férfit mutatott be barátjaként. Ez teljesen egészségtelen és beteges kapcsolat, főleg a férfi részéről pedofília. A férjemmel a feljelentésben gondolkozunk, de ettől még jobban megutálna a lányunk, félünk mi lenne a következménye. Mit tegyünk?
Nem értem a válaszokat. Aki esteleg valami hasznosat tudna írni küldjön privát üzenetet.
2021. dec. 2. 22:03
12/35 anonim válasza:
Mit nem értesz azon, hogy 14 éves korától kezdve jogilag azzal fekszik le, akivel akar? A törvény megengedi. Ha a te kicsi lányod, akkor is. Az, hogy szerinted valami beteges, attól még lehet jogilag legális. Az, hogy szülőként hibák sorozatát követted el a neveltetésében, azzal csak rontasz a helyzeteden, ha még vádaskodsz is és másra tolod a felelősséget, nemlétező bűncselekményekre hivatkozva. Nem érted, hogy te vagy a felelős és nem a 34 éves férfi, aki semmi törvénysértőt nem követ el? Még ha szerinted, és sokak szerint nem egészséges (szerintem se), ha egy 16 éves lány kapcsolatot létesít egy 34 éves férfivel. Legális. Nem tiltja a törvény. Ezt így már érted?
2021. dec. 2. 22:12
13/35 anonim válasza:
Nekem se kéne 27 évesen 34 éves:D Úgy néznek ki, mint a f.s. Inkább a jó kis 23-25 éves sportolók.
Tuti kamu, 16 éveseknek nem tetszenek az ilyen korúak.
2021. dec. 3. 00:51
14/35 anonim válasza:
Legalább tanuld meg a pedofilia jelentését!!
16 évesnél ez nem az.
Nyilván bánt titeket hogy kb olyan idős mint ti vagytok.
De ezt csak ti szúrtátok el a modern neveléssel.
2021. dec. 3. 07:15
15/35 anonim válasza:
13. Pár év mulva te is fos leszel??
2021. dec. 3. 07:34
16/35 anonim válasza:
Mi az hogy kislány?! Ha az "adottságai" nagy lányosak, akkor maximum azzal vádolhatjuk az urat, hogy szereti a feszes, fiatalos lányokat. Ez minden csak nem pedofília.
Inkább vizsgáljuk meg, hogy tud 1 gyerek így kicsúszni az irányítás alól?! 🤔🤔🤔
2021. dec. 3. 08:04
17/35 anonim válasza:
Akár kamu akár nem, ilyenek vannak, én is ismertem hasonló felállást. Hát ha szerintetek egy 16 éves és egy 34 éves kapcsolata rendben van, akkor ti se vagytok normálisak. 30 évesen az kezd ki tizenéves kislányokkal aki selejt és a felnőtt nőknek nem kell.
2021. dec. 3. 10:47
18/35 anonim válasza:
Nem pedofília, de akkor is beteges ez a kapcsolat.Egy 34 éves egy retardált, rosszindulatú, beteges ember, ha behálóz egy 16 éves gyereket és komolyan eljátsza, hogy kapcsolatban van vele.
Egyébként nyugodtan eltithatod tőle a lányod, 18 éves koráig nem tehet azt, amit akar.
2021. dec. 3. 10:50
19/35 anonim válasza:
15: Nem, mert a 30 feletti nők dögösek, de a pasik elhagyják magukat, még a saját korosztályuknak se kellenek, nemhogy fiatalabbnak:D
2021. dec. 3. 10:51
20/35 anonim válasza:
a kislanyod mar regen nem kislany, valoszinuleg o is gerjed az "oreg" pasira. Hagyd beken tul keso mar az orokos sirankozas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!