Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mihez kezdjek, ha a szüleim...

Mihez kezdjek, ha a szüleim nem lesznek?

Figyelt kérdés

Nekem ők legalább annyira fontosak, mint bármelyik végtagom vagy akár a többi lételem amik az életben maradáshoz fontosak.

Gyakran eszembe jut, hogy előbb - utóbb nem lesznek, már a gondolattól is rosszul vagyok.

Annyira sajnálom, hogy anyám nem 15 évesen szült meg engem. Tudom, hogy akkor még nem állt volna rá készen, hogy nem a legjobb dolog, de most sokkal jobban érezném magamat, mert tudnám hogy majdnem egyidősek vagyunk, mert hát lássuk be, 70 és 85 évesen is ugyanolyan öreg az ember, talán együtt halhatnánk meg. Ehelyett 31 évesen hozott a világra, mert úgy alakultak a dolgok...

Elsősorban a lelki részén nem fogom magamat túltenni. Ezer százalék, hogy még a temetése előtt öngyilkos leszek.

Én nem bírnám elviselni, hogy én élek, Ő meg nem, még elméletben sem hagyom hogy megszülessen ez a feltételezés. Mintha azt kérdezné tőlem valaki, hogy mihez fogok kezdeni víz és élelem nélkül. Kivitelezhetetlen. És ez nagyon megőrjít.

2021. dec. 2. 00:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyke, vannak testvéreim, akik folyton megbántják őket önzőségükkel, ők pedig folyton csak tűrnek.
2021. dec. 2. 22:45
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

20 eves vagy, meg otthon elsz, elötted az elet. Talan meg tanulsz, de idövel lesz munkahelyed, parkapcsolatod, akivel össze költözöl, es a közös jövöt tervezitek, sajat csaladot alapitotok, lesz gyereketek is, akar több is. Onnantol mar ök lesznek a legfontosabbak, es, hogy minel tovabb elj, es minel tovabb tudj rajuk vigyazni, akkor is ha te mar szottyos öreg leszel, ök meg reg kirepültek es mar 30-40 evesek es sajat csaladjuk van. Ez az elet körforgasa.

(meg nagyon gyerek a gondolkodasod, ezt nem bantasbol, hanem az evek tapasztalataibol irom. Terj vissza ehhez a kerdeshez 10-15 ev mulva )

2021. dec. 3. 09:54
 23/24 A kérdező kommentje:

22# Egyik sem...

Fogyatékkal élek.

2021. dec. 3. 10:10
 24/24 anonim ***** válasza:
52%
Attól, hogy fogyatékkal élsz, még lehet teljes életed, munkád, párkapcsolatod, családod. Egy csomó munkahely fogad megváltozott munkaképességű embereket, a párkapcsolat meg nem ezen múlik. Azt nem írtad, hogy milyen típusú fogyatékkal élsz, ha gondolod, írd le, hátha tudunk segíteni.
2021. dec. 3. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!