Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne leállítani...

Hogyan lehetne leállítani anyámat, ha mindennap felhív, majd kioktat, amiért beoltattam magam?

Figyelt kérdés

Még júniusban kaptam a második adagot. 30 éves vagyok, 12 éve élek külön, nem kértem sem az engedélyét (nyilván), sem a véleményét. Mégis folyamatosan azzal jön, hogy mekkora idióta, hülye vagyok, majd meddő leszek. Legdurvább múltkor volt, amikor azt mondta, hogy oltassam csak magam, majd egy "genetikai hulladék" leszek.

Ilyenkor mindig elköszönök, és leteszem a telefont. A vitának semmi értelme.

Amikor elkezdődött a COVID, akkor vírustagadó volt, akkor is hülyézett, meg azt mondta, hogy agymosott vagyok, amiért elhiszem, hogy van vírus. Majd mikor kezdett eldurvulni a helyzet, akkor azzal jött, hogy ez csak egy influenza, aztán elkapta és 2 hónap táppénzre kellett mennie, na akkor elhitte.

Most az oltás a szar, meg ki akarnak minket írtani stb, most ez a sláger nála.

Észérvek nem hatnak, ha bármelyik gyári munkás vagy körmös ismerőse megoszt egy shady oldalról egy írást, akkor az igaz, ha egy kutató, orvos, mikrobiológus mond valamit, az hülyeség.

Szóval ötleteket kérnék, hogy rázzam le. Már sokszor megmondtam neki, hogy nem szeretnék erről többet egy szót sem beszélni, én tiszteletben tartom a döntését, hogy nem oltat, ezt elvárom fordítva is. Azt is megmondtam, hogy ahányszor rákezd, én leteszem. Aztán legközelebb úgy csinál, mintha mi sem történt volna, elkezd beszélni valamiről, majd kilyukad ugyanitt.

Azt sem tudom, a karácsonyt hogyan vészeljem át így majd.

Minden ötletnek örülök!

2021. nov. 29. 00:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem kommentelnek honnan tudod hogy oltottak?:D :D Okosat akartál modnani de nem jött össze.
2021. nov. 30. 08:27
 32/39 anonim ***** válasza:
43%
Csak nem latni olyan kommentet. Azert. Gondolom. Forgasd ki, ha konnyebben viseled.
2021. nov. 30. 08:49
 33/39 anonim ***** válasza:
35%
Vas logika komolyan... és mi van ha azok se kommentelnek akik nincsenek beoltva, ha már ugyanazon a vonalon tartunk: :D :D
2021. nov. 30. 09:22
 34/39 anonim ***** válasza:
36%

30# "fuuuuj oltás, fuuuj virus" ja, ezzel valóban az oltott embert ekézi. Egyébként a legtöbb pont ennyit árt nektek, oltottak, hogy fuuuj oltás, én nem kérem. Pont egyenrangú azzal, hogy ha elkapja az oltatlan dögöljön meg, nem kár érte, megérdemli. Meg azzal is, hogy minden miattuk van, miattuk nem tűnt még el a vírus, terjesztik a betegséget (max.csak egymásra -azért meg ugye nem kár :-I, az oltott meg védett) Sokszor érzem azt, hogy ha össze tudna gyűlni ez a csőcselék házról házra botokkal vernék agyon az oltatlanokat.

Magam részéről: 9 hónapja átestem a betegségen, hogy erre oltassak, nos, még az ötlet is döbbenetes. Főleg, mert az ea.szintemnek köszönhetően most kaptam ki az újabb plasztikot. Még akkor sem oltatnák semmi pénzért, ha az oltóanyag 20 éves bejáratott szer lenne, nemhogy olyannal, aminél egy év alatt eljutottunk a jötelező harmadik vakcináig, pár hete pedig az ötödikről cikkeztek.

Ja, és a fuuuj vírus-t pedig a Föld minden lakosa egy emberként skandálja, mínusz az ebből dollármilliomossá meggazdagodott üzletemberek és az online oktatás miatt fél évet pizsamában eltöltő egyetemisták. (de lám-lám, az oltott ezt is képes az oltatlannak felróni, hogy fúj vírus, erről beszéltem.) Jó egészséget!

2021. nov. 30. 14:45
 35/39 anonim ***** válasza:
50%
Kommentelnek. Látni
2021. nov. 30. 14:56
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, 24 az a döbbenet, hogy ilyeneket mond valaki laikusként
2021. nov. 30. 14:57
 37/39 A kérdező kommentje:

34, majd akkor írj, ha a témához is hozzá tudsz szólni, nem kell idejönni csőcselékezni, meg leírni, hogy milyen az ellenanyag szinted, meg hogy nem oltatsz. Kit érdekel? Kérdezte valaki? Nem. Add ki a frusztrációdat máshol, és ne offold szét a kérdésem.

Ez mindenkire vonatkozik, aki kényszert érez rá, hogy itt is leírja, hogy márpedig ő nem oltat.

2021. nov. 30. 15:32
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

Én nem oltatok!

Vicceltem! :D már megkaptam a harmadikat is. Jónagy birka vagyok mi? :D

2021. nov. 30. 20:14
 39/39 anonim ***** válasza:
23%

Ne beszélj vele, komolyan, tiltsd le a számát (vagy fbt) és csak akkor beszélj vele ha te úgy akarod.

Megmondom őszintén, olyan családtaghoz aki így beszél velem rendszeresen....én nem mennék haza karácsonyozni.

Majd ha hónapokig nem lát/hall rendszeresen, akkor talál elgondolkozik.

A másik, rosszabb eshetőség (amit nem kívánok) elkapja a covidot és nagyon megviseli, ilyenkor általában az összes durva oltásellenes megenyhül.

(a korábbi kommenteket nem olvastam végig, és a továbbiakat se fogom, csak a kérdezőét)

2021. dec. 9. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!