Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Én, aki 3x beoltattam magam...

Én, aki 3x beoltattam magam és védett vagyok, miért kell nekem is maszkot hordanom? Miért nem csak az oltatlanokat zárják be?

Figyelt kérdés
Már elnézést, de nem emiatt oltattam be magam és fetrengtem a 2 Pfizer után 2 hetet szarúl, a harmadiktól már nem szerencsére, de az nem is pfizer volt! De akkor is! Mindent megtettem, még ellenanyag szintet is mérettem persze nem ingyen és az egekben a védettségem, akkor én MIÉRET vagyok korlátozva?
2021. nov. 21. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Neked a védett azt jelenti, hogy nem kaohatod el?

Csak mert elkaphatod igy is...

2021. nov. 21. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

#1, Neked az oltás azt jelenti hogy ettől még baj ha elkapod?

Igen tudom, oltás nélkül azonnal elpusztulnál, oltással talán. 😅

2021. nov. 21. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha tényleg nem érted (amit azért nehezen képzelek el), Az oltásaid nem védenek téged attol, hogy megfertözödj és ezután másokat is megfertözz. Attol védenek, hogy a szervezeted le tudja küzdeni a betegség kialakulását, vagy rossz esetben annak sulyos (korházba kerülés, lélegeztetöre kerülés, halál) következményeit. A maszkviselés, távolságtartás, kézhigiénia, stb. Csökkenti a megfertözödésed valoszinüségét és azt is, hogy továbbadd a környezetedben élöknek. Fogadd el, hogy ezek jo intézkedések ebben a helyzetben.
2021. nov. 21. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy korlátozva, csak fel kell venned a maszkot. Amúgy meg ránézésre senkin nem látszik, volt-e oltva meg mikor. Szóval nehéz lenne betartatni másképp a dolgot.
2021. nov. 21. 23:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát, akkor egy valami biztos! én a negyedik oltást már nem fogom felvenni! A hülyék a túloldalon vannak!
2021. nov. 22. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

3-as

És ez kit érdekel? Oltassa be magát ő is.

4-es

A maszkon kívül azért volt, van és lesz még jópár korlátozás, ami közvetlenül vagy közvetetten érinti az embert. És ez pont az oltatlanok miatt van, mert nekem kell őket védeni az ő hülye rögeszméjük miatt.

2021. nov. 22. 20:53
 7/8 anonim válasza:
Nem jelent sokat sajnos az oltás én most úgy érzem. Igaz én csak 2 adagot kaptam, de útolért engem is aztán 10 napja itthon vergődök. 24 éves vagyok és semilyen betegségem nincsen.
2021. nov. 25. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es

Kórházban jobb vergődni?

2021. nov. 26. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!