Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne leállítani...

Hogyan lehetne leállítani anyámat, ha mindennap felhív, majd kioktat, amiért beoltattam magam?

Figyelt kérdés

Még júniusban kaptam a második adagot. 30 éves vagyok, 12 éve élek külön, nem kértem sem az engedélyét (nyilván), sem a véleményét. Mégis folyamatosan azzal jön, hogy mekkora idióta, hülye vagyok, majd meddő leszek. Legdurvább múltkor volt, amikor azt mondta, hogy oltassam csak magam, majd egy "genetikai hulladék" leszek.

Ilyenkor mindig elköszönök, és leteszem a telefont. A vitának semmi értelme.

Amikor elkezdődött a COVID, akkor vírustagadó volt, akkor is hülyézett, meg azt mondta, hogy agymosott vagyok, amiért elhiszem, hogy van vírus. Majd mikor kezdett eldurvulni a helyzet, akkor azzal jött, hogy ez csak egy influenza, aztán elkapta és 2 hónap táppénzre kellett mennie, na akkor elhitte.

Most az oltás a szar, meg ki akarnak minket írtani stb, most ez a sláger nála.

Észérvek nem hatnak, ha bármelyik gyári munkás vagy körmös ismerőse megoszt egy shady oldalról egy írást, akkor az igaz, ha egy kutató, orvos, mikrobiológus mond valamit, az hülyeség.

Szóval ötleteket kérnék, hogy rázzam le. Már sokszor megmondtam neki, hogy nem szeretnék erről többet egy szót sem beszélni, én tiszteletben tartom a döntését, hogy nem oltat, ezt elvárom fordítva is. Azt is megmondtam, hogy ahányszor rákezd, én leteszem. Aztán legközelebb úgy csinál, mintha mi sem történt volna, elkezd beszélni valamiről, majd kilyukad ugyanitt.

Azt sem tudom, a karácsonyt hogyan vészeljem át így majd.

Minden ötletnek örülök!

2021. nov. 29. 00:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
86%

"megmondanám, hogy ha rákezdesz a témára, akkor nem veszem fel x ideig, akkor még neki állna feljebb, szóval nem hatná meg szerintem."

De most nem anyád "meghatása" a cél, hanem a te nyugalmad és a normális kommunikáció, az egymás iránti tisztelet megadása. Ha nem hatná meg, tehát semmi változás nem lenne a kommunikációjába, nos, az is egy válasz a kérdésedre.

2021. nov. 29. 13:18
 22/39 A kérdező kommentje:
Igazad van, 21-es, ezt sejtem, csak szar belátni. :/ Ezért volna jó elkerülni a témát és beszélni bármi másról drasztikus lépések helyett. De ha más nem működik...
2021. nov. 29. 13:39
 23/39 anonim ***** válasza:
65%

20, engem már az is kiborit, hogy ha valaki ismerőssel osszefut az ember, sokszor nincs más téma, csak ez es nem azért lobbizik, hogy oltass, hanem azzal jön, hogy az egész kamu... es pl ez is tanár, tehát nem egy matisz papa

Kb csak szomszédasszony beszél arról, hogy megy oktatni.

2021. nov. 29. 13:43
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
De mi köze ahhoz más embernek, hogy ki oltat és ki nem ? Én sem kérdem meg például, hogy milyen pózban dugnak vagy mit zabálnak össze. Az oltás is ugyanilyen magánügy.
2021. nov. 29. 15:22
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen emberek csak ebből értenek drasztikus módszerekböl .
2021. nov. 29. 15:43
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

20# persze, hogy léteznek. Ha megnézed pl a koronavírus tájékoztató oldal alatti kommenteket, csak ők írnak már alá és valós profilokról.

Szerintem aki beoltatta magát, az nem vergődik hónapokon keresztül a témán, általában az oltatlanok azok, akik kényszeresen felhozzák egy beszélgetés során is.

Szerintem különlegesnek érzik magukat, mivel a társadalom egy kisebb szeletét képviselik.

Nekem is van pár családtagom, kollégám aki minden találkozáskor csak az oltásokról akar beszélni. (hogy mennyire hülyeség, nepirtas stb).

Tök logikus valóban, hogy a Billgéc' úgy írtja ki a népesség nagy részét, hogy pl az összes egészségügyist is beoltatja. Ha tényleg minden oltott meghalna 1-2 éven belül, ahogy sokan hiszik, hát akkor elég nagy szarban lennének, mit ne mondjak.

2021. nov. 29. 17:06
 27/39 anonim ***** válasza:
88%
26 le vagy maradva, már sorszám alapján megmondjak, mit okoz. Asszem a 3mal végződő rák. Biztos orvos nem olyat kap, ennyi... Jézus.. sírok, hogy ezt leirtam, meg ha más gondolata is...
2021. nov. 29. 17:24
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Annyira elkeserítő, hogy ilyen sok buta van. És ők a legmagabiztosabbak... a legutolsó dolguk lenne bízni azokban, akik okosabbak náluk.

2021. nov. 29. 20:18
 29/39 anonim ***** válasza:
50%
26# Én pont az ellenkezőjét látom, az oltottak vállalhatatlanul nyilvánulnak meg az oltatlanok felé. Alpári és embertelen kijelentéseket tesznek. Én oltatlanként megértem és támogatom azt, aki oltat, ha vannak az oltásnak mellékhatásai akkor az azt elszenvedő embert gyógyítani kell! Fordítva nem látom ezt a hozzáállást, hogy a nem oltató honfitársaink megbetegedése esetén minden erőnkkel gyógyítsuk meg őket, sőt.
2021. nov. 29. 20:22
 30/39 anonim ***** válasza:
72%

Nézz már körül, akár itt, akár facebookon, bárhol. Mindenhol azt látni a kommentszekcióban, hogy fuuuuj oltás, fuuuj virus, fuuuuj sok birka aki ezt benyeli. Ezek a buta emberek. Az értelemesebb fajta mondjuk nem kommentel, csendben van, és lássuk be, köztük a többség oltott.

2021. nov. 30. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!