Mennyit beszélgettek veled a szüleid?
Milyen témákról? Milyen helyzetekben?
Ha nem beszélgettek, milyen hátrányát érzed?
Nagyon keveset.
Nehezen illeszkedtem a tarsasagban...
Sokszor unalmasnak tartanak az emberek, mivel nemtudom milyen temakrol erdemes bezselni
Kb. mint 1-es írta, úgy volt nálunk is.
Anyám szinte semmit, max. mosd meg a kezed, gyere enni, vegyél fel sapkát, stb.
Apu beszélgetős volt, és volt is egy viszonylag széles körű, bár felszínes műveltsége, ami jó volt, mert sok dolog iránt fel tudta kelteni a figyelmemet. Ő viszont olyan volt, hogy nagyon tukmálta a véleményét, nem lehetett önálló gondolatom, ez valahogy letaglózott mindig.
Most felnőtt korban? Erősen introvertált vagyok, igazából ha kettőnél több ember van körülöttem, már feszélyez. Társaságban, közös programokon szenvedek (nem is járok). Ha valaki barát, jó ismerős (őszintén, érdeklődve) megkérdezi, hogy vagyok, mi történt velem mostanában, lerendezem egy félmondattal, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy én érdeklem őt tényleg.
(N/46)
Ez szörnyű. Akkor másnál is komoly hátrányt jelent.
Úgy érzem hogy ezek azért lettek mert a szülő sem beszédes. Vagy nem tudja mit mondjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!