Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak kapuzárási pánikja...

Anyámnak kapuzárási pánikja lehet.Ha így folytatja, tönkreteszi az életét, lejáratja magát.Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az észérvekre nem hallgat, kifordult magából.Nem szeretném részletezni, mert nem akarom, hogy felismerhető legyen a történet.Akit érdekel annyira, hogy tanácsot adjon, kérem írjon privát üzenetet.

Akik csak a rövid leírás alapján válaszolnának, nekik is szívesen olvasnám a véleményüket.

2021. nov. 26. 22:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
27%
Miböl gondolják egyesek, hogy a pasi roma vagy migráns???? BÖven elég sok "tiszta magyar" is van, aki " tanulatlan, munkanélküli, a szüleivel él, balhés múltja van"!
2021. nov. 27. 10:27
 22/30 A kérdező kommentje:
21 Sajnos az!Írtam az egyik hozzászólásban.
2021. nov. 27. 10:53
 23/30 anonim ***** válasza:
11%
Ki mondta hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot? Csak mássz ki a szexuális életéből, ne az kössön le hogy jujmitszónak mások.. esküszöm, ez a falusi vénasszony mentalitás az agyamra megy. Ízlik neki a cigány fa.sz? Ki akarja tartani a paliját? Egészségére ha megteheti. Ha szarba kerül meg megoldja, ugyanis FELNŐTT ember, ne akard már nevelni anyádat...
2021. nov. 27. 10:58
 24/30 gyurlaci válasza:
72%

De őt látod hogy zavarja hogy anyád kúrópajtija kecsua. Tudvalevő hogy a migránsok és a újmagyarok között csak ritkán vannak tanulatlan, munkanélküli

szarházik. :-) Ez másképp nem is lehet. :-)

2021. nov. 27. 10:58
 25/30 gyurlaci válasza:
82%

Hogy midre megy? Talán mert mások az erkölcsi normái mint nálatok otta péróban. Aztán ha a kedves mama elbibappolta a pecóját meg az összes értékeit bizony törvényileg kötelezhetik az eltartására.

Kötelező szülőtartás: akár a jövedelem 50 százalékát is elvehetik.

[link]

Az hogy a te anyád ilyetén való viselkedésének örülnél engem nem zavar, de azért ezt ne várd el mástól.

2021. nov. 27. 11:07
 26/30 anonim ***** válasza:
16%
Mibe hogy a kérdező pali: azok akarják betegesen ellenőrizni még az anyjuk szexuális életé is...
2021. nov. 27. 11:12
 27/30 A kérdező kommentje:

De rohadt érdekes!Én ne foglalkozzak vele, ne zavarjon...Mégis itt egyesek elég gúnyosan fogalmaznak, rossz a véleményük.Ezek után ne zavarjon?A valóságban ezt még rosszabb elviselni.De ez még a "legkisebb" rossz.

#25-nek sajnos teljesen igaza van.Még ha anyám a saját életét tenné tönkre...A családtagjai életére is kihatással vannak a döntései.Anyám mindig tőlem várja, hogy segítsek neki ha van valami problémája, eddig meg is tettem(bár nem igazán érdemelte meg).Ebből is ez fog majd kisülni, és őszintén, nem akarom én inni a szar döntéseinek a levét.

Ez a helyzet nem áll meg ott, hogy ő kivel szexel, kicsit mélyebb vetülete is van a dolgoknak (lásd #25 hsz.).Biztos vagyok benne, hogy akik szerint ez nem az én dolgom, azok máshogy gondolnák, ha ez velük történne.

2021. nov. 27. 11:21
 28/30 A kérdező kommentje:

26 Mibe fogadjunk?Tekintve, hogy már elvesztetted a fogadást.

Már bocs, de ennek semmi köze a szexuális élethez.Nagyob buta vagy, ha szerinted itt ez a probléma.

2021. nov. 27. 11:25
 29/30 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos a gyíkon főleg a "családiban" gyakori az ilyen 1 bites férfigyűlölő nő, akit bottal sem piszkáltak meg már 20 éve, ezért minden -neki nem tetsző- kérdés vagy válasz mögött kizárólag a csúnya és gonosz férfiakat sejti.

2021. nov. 27. 13:02
 30/30 gyurlaci válasza:
96%
Imádom 'toleráncsékat. Mindig a más faxával akarják verni a csalánt. Ne hajcihőzz ha a szomszédodba költözik egy nagy zacskó indián vagy paki menekült. Ne dumálj bele hogy kivel kefél anyád vagy akár a feleséged JOGUK VAN HOZZÁ.Be kell zárni a veszteséges cégeket stb. Örülj ha a suliban vagy az oviban az európai kultúrától full idegen civilizációjú gyerekek mellet kell a sajátodnak szenvedni. (Családból személyes tapasztalat!) De ha velük történik meg az ő munkahelyük szűnik meg akkor ők sikonyáznak a legjobban. Na ezért fordul ki a belem tőlük.
2021. nov. 27. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!