Anyámnak kapuzárási pánikja lehet.Ha így folytatja, tönkreteszi az életét, lejáratja magát.Mit tehetnék?
Az észérvekre nem hallgat, kifordult magából.Nem szeretném részletezni, mert nem akarom, hogy felismerhető legyen a történet.Akit érdekel annyira, hogy tanácsot adjon, kérem írjon privát üzenetet.
Akik csak a rövid leírás alapján válaszolnának, nekik is szívesen olvasnám a véleményüket.
De őt látod hogy zavarja hogy anyád kúrópajtija kecsua. Tudvalevő hogy a migránsok és a újmagyarok között csak ritkán vannak tanulatlan, munkanélküli
szarházik. :-) Ez másképp nem is lehet. :-)
Hogy midre megy? Talán mert mások az erkölcsi normái mint nálatok otta péróban. Aztán ha a kedves mama elbibappolta a pecóját meg az összes értékeit bizony törvényileg kötelezhetik az eltartására.
Kötelező szülőtartás: akár a jövedelem 50 százalékát is elvehetik.
Az hogy a te anyád ilyetén való viselkedésének örülnél engem nem zavar, de azért ezt ne várd el mástól.
De rohadt érdekes!Én ne foglalkozzak vele, ne zavarjon...Mégis itt egyesek elég gúnyosan fogalmaznak, rossz a véleményük.Ezek után ne zavarjon?A valóságban ezt még rosszabb elviselni.De ez még a "legkisebb" rossz.
#25-nek sajnos teljesen igaza van.Még ha anyám a saját életét tenné tönkre...A családtagjai életére is kihatással vannak a döntései.Anyám mindig tőlem várja, hogy segítsek neki ha van valami problémája, eddig meg is tettem(bár nem igazán érdemelte meg).Ebből is ez fog majd kisülni, és őszintén, nem akarom én inni a szar döntéseinek a levét.
Ez a helyzet nem áll meg ott, hogy ő kivel szexel, kicsit mélyebb vetülete is van a dolgoknak (lásd #25 hsz.).Biztos vagyok benne, hogy akik szerint ez nem az én dolgom, azok máshogy gondolnák, ha ez velük történne.
26 Mibe fogadjunk?Tekintve, hogy már elvesztetted a fogadást.
Már bocs, de ennek semmi köze a szexuális élethez.Nagyob buta vagy, ha szerinted itt ez a probléma.
Sajnos a gyíkon főleg a "családiban" gyakori az ilyen 1 bites férfigyűlölő nő, akit bottal sem piszkáltak meg már 20 éve, ezért minden -neki nem tetsző- kérdés vagy válasz mögött kizárólag a csúnya és gonosz férfiakat sejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!