Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak kapuzárási pánikja...

Anyámnak kapuzárási pánikja lehet.Ha így folytatja, tönkreteszi az életét, lejáratja magát.Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az észérvekre nem hallgat, kifordult magából.Nem szeretném részletezni, mert nem akarom, hogy felismerhető legyen a történet.Akit érdekel annyira, hogy tanácsot adjon, kérem írjon privát üzenetet.

Akik csak a rövid leírás alapján válaszolnának, nekik is szívesen olvasnám a véleményüket.

2021. nov. 26. 22:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk azért ennél több információt is adhatnál, egy ekkora anonim oldalon kétlem, hogy bárki ráismerne, ha jól megfogalmazod.

És azért nagyon nem mindegy, hogy eljár inni a barátnőivel, esetleg pinkre festi a haját és hellókittis cuccokban jár, vagy 19 éves fiúkat hord haza az ágyába...

2021. nov. 26. 22:19
 2/30 A kérdező kommentje:
Összeszedett egy nála jóval fiatalabb férfit, aki tanulatlan, munkanélküli, a szüleivel él, balhés múltja van, balhésak az ismerősei, a barátai.Anyám szerint ez egy jó ember aki már megváltozott, pedig ez nem igaz.Minden jel arra utal, hogy ki akarja használni anyámat anyagilag.
2021. nov. 26. 22:26
 3/30 anonim ***** válasza:
70%
Hogy válaszoljunk a nagy semmire? De voltaképpen akármi is a történet (gondolom, váltogatja a fiatalabb pasikat, mint a bugyiját), hogy képzeled, hogy te az ő viselkedését meg tudod változtatni? Te magad írtad, hogy az észérvekre nem hallgat. Mégis milyen más megoldásra számítasz? Ne akard megmenteni saját magától. Az ő élete, nem a tied.
2021. nov. 26. 22:27
 4/30 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk is van hasonló eset a családban (nem az anyám), szívesen adnék tanácsot, de ennyi infóból nem nagyon tudom, hogy mi a helyzet nálatok pontosan. :/
2021. nov. 26. 22:54
 5/30 A kérdező kommentje:
4 Írhatok privátban?
2021. nov. 26. 22:59
 6/30 anonim ***** válasza:
75%
Igen!
2021. nov. 26. 23:19
 7/30 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk nem hiszem hogy úgymond könnyen felismerhető lehetne azért, gondolj bele elég sokan lehetnek hasonló helyzetben, a nők nagy része azért nehezebb időszaknak éri meg ezt.
2021. nov. 26. 23:44
 8/30 anonim ***** válasza:
87%
Mivel a kapuzárási pánikban lévő nők nagy része pont ugyanezt csinálja, ezért nem lesz "felismerhető" ha részletezed.
2021. nov. 26. 23:52
 9/30 A kérdező kommentje:
Végülis a #2-ben részleteztem.Összeállt egy roma férfivel, annak minden velejárójával.Szerintem el tudjátok képzelni.
2021. nov. 27. 00:17
 10/30 anonim ***** válasza:
5%
Azt hittem ezt a kifejezést csak férfiaknál használják, a nőknél meg a klimaxot. Bár már az utóbbit férfira is hallottam, azon sem csodálkoznék, egyes férfiak manapság menstruálnának.
2021. nov. 27. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!