Anyámnak kapuzárási pánikja lehet.Ha így folytatja, tönkreteszi az életét, lejáratja magát.Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Az észérvekre nem hallgat, kifordult magából.Nem szeretném részletezni, mert nem akarom, hogy felismerhető legyen a történet.Akit érdekel annyira, hogy tanácsot adjon, kérem írjon privát üzenetet.
Akik csak a rövid leírás alapján válaszolnának, nekik is szívesen olvasnám a véleményüket.
2021. nov. 26. 22:14
1/30 anonim válasza:
Mondjuk azért ennél több információt is adhatnál, egy ekkora anonim oldalon kétlem, hogy bárki ráismerne, ha jól megfogalmazod.
És azért nagyon nem mindegy, hogy eljár inni a barátnőivel, esetleg pinkre festi a haját és hellókittis cuccokban jár, vagy 19 éves fiúkat hord haza az ágyába...
2/30 A kérdező kommentje:
Összeszedett egy nála jóval fiatalabb férfit, aki tanulatlan, munkanélküli, a szüleivel él, balhés múltja van, balhésak az ismerősei, a barátai.Anyám szerint ez egy jó ember aki már megváltozott, pedig ez nem igaz.Minden jel arra utal, hogy ki akarja használni anyámat anyagilag.
2021. nov. 26. 22:26
3/30 anonim válasza:
Hogy válaszoljunk a nagy semmire? De voltaképpen akármi is a történet (gondolom, váltogatja a fiatalabb pasikat, mint a bugyiját), hogy képzeled, hogy te az ő viselkedését meg tudod változtatni? Te magad írtad, hogy az észérvekre nem hallgat. Mégis milyen más megoldásra számítasz? Ne akard megmenteni saját magától. Az ő élete, nem a tied.
4/30 anonim válasza:
Nálunk is van hasonló eset a családban (nem az anyám), szívesen adnék tanácsot, de ennyi infóból nem nagyon tudom, hogy mi a helyzet nálatok pontosan. :/
5/30 A kérdező kommentje:
4 Írhatok privátban?
2021. nov. 26. 22:59
7/30 anonim válasza:
Mondjuk nem hiszem hogy úgymond könnyen felismerhető lehetne azért, gondolj bele elég sokan lehetnek hasonló helyzetben, a nők nagy része azért nehezebb időszaknak éri meg ezt.
8/30 anonim válasza:
Mivel a kapuzárási pánikban lévő nők nagy része pont ugyanezt csinálja, ezért nem lesz "felismerhető" ha részletezed.
9/30 A kérdező kommentje:
Végülis a #2-ben részleteztem.Összeállt egy roma férfivel, annak minden velejárójával.Szerintem el tudjátok képzelni.
2021. nov. 27. 00:17
10/30 anonim válasza:
Azt hittem ezt a kifejezést csak férfiaknál használják, a nőknél meg a klimaxot. Bár már az utóbbit férfira is hallottam, azon sem csodálkoznék, egyes férfiak manapság menstruálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!