Anyámnak kapuzárási pánikja lehet.Ha így folytatja, tönkreteszi az életét, lejáratja magát.Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Az észérvekre nem hallgat, kifordult magából.Nem szeretném részletezni, mert nem akarom, hogy felismerhető legyen a történet.Akit érdekel annyira, hogy tanácsot adjon, kérem írjon privát üzenetet.
Akik csak a rövid leírás alapján válaszolnának, nekik is szívesen olvasnám a véleményüket.
2021. nov. 26. 22:14
11/30 A kérdező kommentje:
10 Szakirodalmak szerint létezik női formában is, szinte ugyanaz, mint a férfiaknál.
2021. nov. 27. 00:24
12/30 anonim válasza:
9# Ráb@szás a köbön. A legkisebb probléma lesz, hogy lejáratja magát.
13/30 anonim válasza:
Normális tisztességes fiatal sráccal nem tudott összejönni csak egy retek migránssal? Ez itt a gond nem pedig a kapuzárás mert hamarosan tényleg bezárhatjátok így. Anyám járt így, egyszerűen nem hitte el hogy egy szemét csaló, dícsérte állandóan és én voltam a gonosz. Aztán hiába mondtam hogy tudom hogy nős és csak az anyagira hajt. Egyszer aztán hazavittem a srácot a feleségéhez és elbeszélgettem velük. Szerintem együtt tervelhették ki. Azóta nagy ívben kerül ha meglátnak akárhol.
14/30 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni, azonkívül hogy próbálsz normálisan elbeszélgetni vele. Felnőtt ember, a saját bőrén kell megtapasztalni neki a dolgokat,mert ilyenkor hiába beszélsz neki. Szerintem annyit tudsz tenni, ha csalódás éri mellette állsz és támogatod.Majd rájön ...
15/30 anonim válasza:
Nekem apám csinálja ezt. Tőlem 3 évvel idősebb a nő, csak annak nem áll meg, aki nem akarja megállítani, apám meg bele van bolondulva. Pénzeli, enni viszi, fodrászhoz, pedig ő is épp szűkös helyzetben van. Tudja, mert rajtakapta, hogy különböző fickókkal pikánsakat írogat, tudja, hogy van legalább még egy fickó, az apám előtti fickója, akivel még mindig kapcsolatban van. Apám éjszaka járkál el hozzá, többször aludt el a volánnál hazafele és semmi másról nem tud beszélni, csak róla. 3 hónap ismeretség után beköltöztette a családi házba, nekem csak akkor szólt, amikor már ott volt, sosem láttam (most sem még). Én külföldön lakok, apám minden nap hívogatott, hogy menjek haza, hogy bejelentsem a címre, mivel az én nevemen a ház. Én meg nem siettem. Nem fogok idegen embert bejelenteni. 3-4 hét után már nem lakott ott, apám sumákol, ha az okról kérdezem. Az összes cuccomat, ami nem a szobámban vagy a szekrényemben volt kidobálták (hiába kötöttem ki évek óta, hogy senki nem nyúlhat a dolgaimhoz, és apám esküdözött, hogy betartja, nem szólt a nőnek. Annak meg pont az én dolgaim voltak útban). Hiába mondtam neki, hogy rakjon zárat a szobámra, sőt, ő ajánlotta fel, erre is fittyet hányt. Nem először, de talán legnagyobban csalódtam apámban. Kifordult önmagából, már nem a megbízható apa, aki volt. Mintha kamasz lenne, semmi kedvem sem hazamenni már.
16/30 anonim válasza:
10
A kapuzárási pánik az életkorból fakad, nem a férfi vagy női identitásból, hiszen ki ne érezné az idő múlásával azt, hogy talán még an esélye "valami jóra és szépre" és manapság egyre inkább bekerül a köztudatba a férfi klimax fogalma is.
17/30 A kérdező kommentje:
12 Erről van szó.Ezért nem tudom ezt annyiban hagyni, hogy ez az ő élete és azt csinál amit akar.
2021. nov. 27. 08:31
18/30 A kérdező kommentje:
15 Sajnos nagyon hasonló ez a te helyzetedhez, tartok tőle itt is ez lesz.
2021. nov. 27. 08:36
19/30 anonim válasza:
Együtt élsz vele? A te nyakara viszi a roma pasiját? Nem? Akkor hagyd. Majd felébred. Vagy ráfarag. De kimászni is neki kell belőle.
20/30 A kérdező kommentje:
19 Nem élek vele együtt.Akkor szakítsam meg anyámmal a kapcsolatot örökre?Már ezen is gondolkoztam.Nem hallgat rám, ezért a segítségemet sem érdemli meg ha bajba kerül.Ráadásul szégyent hoz az egész családra.
2021. nov. 27. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!