Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülõnek van beleszólása az...

A szülõnek van beleszólása az Erasmusba?

Figyelt kérdés
Sok választ olvastam. A lakótársam, aki idõsebb nálam mondja, hogy ha a szüleim nem engedtek el, akkor nem mehetek, és õ is a szüleimnek ad igazat, hogy ezt hogy tehetem meg velük és vele, hogy “lelépek”. És õ biztos nem menne a helyemben, mert távol lenne a családjától, a párjától, idegen nyelven kéne tanulnia
2021. nov. 26. 12:27
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
1%

19. vagyok.

1.: Ösztöndíj, de attól meg kell pénz. Kaja, gyógyszer, ruha, belépők,...az is fizetik? Nem hinném.

2.: Európai bizonyos részei veszélyesebbek, mint néhány diktatúra. Nem, nem FideSS agymosás. Munkahelyi ártalom.

2021. nov. 26. 15:19
 32/47 anonim ***** válasza:
95%

Akkor sem az a megoldás, hogy megtiltod, hogy pl. Münchenbe elmenjen ösztöndíjjal, mert ott migránsok vannak. Magyarországon is vannak cigányok, itt nem félted?

És ha van félre tett pénze, netán ott is tud dolgozni, akkor szülői finanszírozás nélkül is lehetséges. Csak nem tudom, mi a jó abban, hogy akadályozod.

2021. nov. 26. 15:24
 33/47 anonim ***** válasza:
96%

31: akkor rettegjél...

Lefogadom, hogy Pomázon túl még nem jártál Mo-n belül sem... :)))))))

2021. nov. 26. 15:29
 34/47 anonim ***** válasza:
98%

#32: pontosan!

EGy huszonéves simán dolgozhat, vállalhat még egyetem mellett is (vagy nyáron) munkát, és lehet félretett pénze.

2021. nov. 26. 15:30
 35/47 anonim ***** válasza:
89%
Nem szeretném megkérdőjelezni azt, hogy egy egyetemistának ne lehetne félretett pénze stb., de szerintem azért ne úgy beszéljünk már erről, mintha azt a félretett pénz gumicukorra kellene... Egy külföldi országban fizetni a megélhetésedet (albérlet, közlekedés, kiutazás, sokszor egyetemi költségek is vannak, kaja stb. és akkor még nem beszéltünk arról, hogy esetleg kirándul, nézelődik, bulizik stb.) nem 2 forint.
2021. nov. 26. 15:33
 36/47 anonim ***** válasza:
54%

35.-re.

Te új vagy a Gyakorin? Mert itt 10-ből 9-en mindig azt írják, hogy ők már gimi alatt megkerestek diákmelóval havi 350-et.

2021. nov. 26. 15:35
 37/47 anonim ***** válasza:
98%
Ha egyetemen a párom (aki mostmar a férjem) azt mondja, hogy kimegy erasmusra, akkor a szemem se rebben, fél év az egy olyan minimális idő, mert ha évekről lenne szó, akkor oke. De amelyik szülő is ilyen ragacs vagy nem is tudom hogy hívják az ilyet, hogy inkább legyen a gyereknek rossz, csak legyen mindig a szoknyája mellett....
2021. nov. 26. 15:44
 38/47 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó vagyok

" Kaja, gyógyszer, ruha, belépők,...az is fizetik? Nem hinném."

Jár pénz, nem csak a tandíjat fizetik. Mellesleg elég solat keresek, de 10ezernél többet biztos nem költöttem többet ruhára az elmúlt fél évben, gyógyszerre se hiszem. Ad hoc dolgok lehetnek, de nem hogy transzplantáción átesett magas vérnyomása epilepszias megy ki erasmusra, akinek komoly költség gyógyszert venni

2021. nov. 26. 15:47
 39/47 anonim ***** válasza:
0%

Picit OFF.

18-19 éves lány, utazzon egyedül egy külföldi, terrorveszélyes országba, ez rendben.

18-18 éves lány, jöjjön össze egy 30-40+ -os pasival, na azt nem, mert még gyerek, még éretlen, buta, befolyásolható, ...

Értem..., vagyis nem.

On

2021. nov. 26. 15:50
 40/47 anonim ***** válasza:
96%

35: hányszor írjuk még le??? Az ösztöndíj fedezi a lakhatást, plusz alap megélhetést.

A pluszpénz szórakozásra, utazásra kell esetleg...

2021. nov. 26. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!