A szülõnek van beleszólása az Erasmusba?
19. vagyok.
1.: Ösztöndíj, de attól meg kell pénz. Kaja, gyógyszer, ruha, belépők,...az is fizetik? Nem hinném.
2.: Európai bizonyos részei veszélyesebbek, mint néhány diktatúra. Nem, nem FideSS agymosás. Munkahelyi ártalom.
Akkor sem az a megoldás, hogy megtiltod, hogy pl. Münchenbe elmenjen ösztöndíjjal, mert ott migránsok vannak. Magyarországon is vannak cigányok, itt nem félted?
És ha van félre tett pénze, netán ott is tud dolgozni, akkor szülői finanszírozás nélkül is lehetséges. Csak nem tudom, mi a jó abban, hogy akadályozod.
31: akkor rettegjél...
Lefogadom, hogy Pomázon túl még nem jártál Mo-n belül sem... :)))))))
#32: pontosan!
EGy huszonéves simán dolgozhat, vállalhat még egyetem mellett is (vagy nyáron) munkát, és lehet félretett pénze.
35.-re.
Te új vagy a Gyakorin? Mert itt 10-ből 9-en mindig azt írják, hogy ők már gimi alatt megkerestek diákmelóval havi 350-et.
Utolsó vagyok
" Kaja, gyógyszer, ruha, belépők,...az is fizetik? Nem hinném."
Jár pénz, nem csak a tandíjat fizetik. Mellesleg elég solat keresek, de 10ezernél többet biztos nem költöttem többet ruhára az elmúlt fél évben, gyógyszerre se hiszem. Ad hoc dolgok lehetnek, de nem hogy transzplantáción átesett magas vérnyomása epilepszias megy ki erasmusra, akinek komoly költség gyógyszert venni
Picit OFF.
18-19 éves lány, utazzon egyedül egy külföldi, terrorveszélyes országba, ez rendben.
18-18 éves lány, jöjjön össze egy 30-40+ -os pasival, na azt nem, mert még gyerek, még éretlen, buta, befolyásolható, ...
Értem..., vagyis nem.
On
35: hányszor írjuk még le??? Az ösztöndíj fedezi a lakhatást, plusz alap megélhetést.
A pluszpénz szórakozásra, utazásra kell esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!