Kikezdett velem a nevelő apám. 17-18 évesen és többször felajánlotta, hogy feküdjek le vele az évek során. Most 23 éves vagyok és nem akarom tovább cipelni ezt a terhet. Mit tegyek?
Sziasztok! Ahogy fentebb is írtam a nevelő apám kikezdett velem. Többszőr felajánlotta, hogy majd ő elveszi a szüzességem - majd amikor elveszítettem akkor, hogy majd ő segít nekem elélvezni, mert az első a legnehezebb. Többszőr mondta, hogy milyen szép a testem, régebben rá-rá csapott a fenekemre köszönésnél. Nagyon sok mindenben segített nekem, és miután azt mondtam, hogy nem és végleg elköltöztem otthonról nem folytatta. Nem is beszéltünk azóta róla, viszont most válnak az Édesanyámmal és borzalmasan viselkedik Vele. El akarja tőle venni a kistesómat. Úgy érzem itt az idő elmondanom milyen ember is valójában.
A kérdés: bizonyíték nélkül mennyire hiteles a szavam? Van egy barátja, akinek ezeket annó elmondta és ismerem is. Ő lehet "szemtanú". De tettlegességig sosem fajult a fenék csapásokon kívül.
Lehet inkább nem kellene bele szólnom a kettejük vitájába. Igazatok van, mostmár késő bármit is tenni.
Nem kerítettem neki nagy feneket, szinte már felnőtt voltam tudtam kezelni a helyzetet.
Plusz eléggé szégyelltem magam, úgy éreztem én vagyok a hibás.
Nem vagy hibás! Kicsit se érezd magad hibásnak.
Mond el anyukádnak figyeljen a kicsire.
Legyél lelki támasz anyukádnak.
Ha válóper lesz akkor jó ügyvéd legyen mint olcsó.
14!
Ebben egyet értünk, de tény, hogy valódi erőszak nem történt. Márpedig kb mindenki arra ugrik. Merthogy mi lesz majd a kistesoval.
10, 12, 13
Ti normálisak vagytok egyébként?
Nem hinnèl neki?
Hát lehet ezért nem szólt előbb a szerencsétlen, mert az anyja is olyan mint te.
Legyen az anyja támasza
Nehogy már még ez is a kérdező problémája legyen.
Hol volt a kedves anyuka, hogy egy ilyen dolgot, viselkedést, szándékot nem vesz észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!