Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan foglalnátok le a...

Hogyan foglalnátok le a gyerkeiteket, ha karanténban vannak?

Figyelt kérdés
Férjem rosszul érezte magát a hétvégén, gyerekek is megfáztak, így mindenkit teszteltettünk, mindhármuk (férjem, 2 gyerek) PCR-tesztje pozitív lett, otthon vannak karanténban együtt. Az enyém szerencsére negatív,mivel elég nagy érvágás lenne, ha mindkettőnk keresete kiesne az ünnepekhez közel, így én elköltöztem ideiglenesen egy barátnőmhöz, onnan tudok járni dolgozni. Chaten, videóhívásban szoktunk naponta beszélni, esti mesét is így mondok nekik. Szeretném, hogy a lehető legkevésbé érezzék a hiányomat, viselje meg őket ez a helyzet, lefoglalni minél jobban őket, ehhez várok tippeket. A fiúk 3 és 5 évesek.

2021. nov. 24. 15:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Most mindattól függetlenül, hogy ki hagyná otthon a családját és ki nem,kedves 20-as válaszoló, jószerivel én egyetértek veled, ettől függetlenül a pozitív teszt nem feltétlenül jelent betegséget.

Mi múlt hónapban voltunk egy fia tünet nélkül pozitívak majdnem mind, ami úgy derült ki, hogy egy napos sebészeti műtétem előtt csináltak pcr-t, pozitív lett és kért a háziorvos mindannyiunknak tesztet. Férjem, nagyfiam (egyetemista) szintén pozitív lett, a gyerekorvos is kért a kisebbnek (13), ő negatív volt.

Mindenki tünetmentes, egy köhintés, hőemelkedés sem volt, full jó közérzet, de nyilván karantén.

Maradt a kisebb is otthon, 3 pozitívval egy háztartásban így volt ésszerű, kapott online feladatokat addig. Közel 2 hét után lett mindannyiunk tesztje negatív. Senki sem volt egy hangyányit sem beteg.

Ergo ha náluk is ez a helyzet és bár hordozzák, őket nem betegítette meg, akkor el tudja látni őket az apa is és ha már anya munkába jár, akkor jobban teszi, ha nem kontaktol naponta velük, hogy aztán a melóhelyen összefertőzzön bárkit.

Persze igazad van annyiban abszolút, hogy két hét táppénz nem a világ, bnem szabadna ennyinek felborítania a családi büdzsét és én sem hagytam volna magamra a familíát, ha nálunk történetesen én lettem volna az egyetlen negatív, nem vitt volna rá a lélek.

Mi mindannyian oltottak vagyunk, a kisebb is duplán, így nem tudom, az oltás , vagy az immunrendszerünk miatt, ez már sosem fog kiderülni, de elkerülktek a tünetek és a megbetegdés is, csak hát ugye attól még benyeltük a vírust mi is, mint sokan mások.

2021. nov. 25. 09:50
 22/22 anonim ***** válasza:
82%

pozitív teszt nem feltétlenül jelent betegséget

Azzal kezdi, a férje szarul érzi magát...

2021. nov. 25. 10:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!