Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan foglalnátok le a...

Hogyan foglalnátok le a gyerkeiteket, ha karanténban vannak?

Figyelt kérdés
Férjem rosszul érezte magát a hétvégén, gyerekek is megfáztak, így mindenkit teszteltettünk, mindhármuk (férjem, 2 gyerek) PCR-tesztje pozitív lett, otthon vannak karanténban együtt. Az enyém szerencsére negatív,mivel elég nagy érvágás lenne, ha mindkettőnk keresete kiesne az ünnepekhez közel, így én elköltöztem ideiglenesen egy barátnőmhöz, onnan tudok járni dolgozni. Chaten, videóhívásban szoktunk naponta beszélni, esti mesét is így mondok nekik. Szeretném, hogy a lehető legkevésbé érezzék a hiányomat, viselje meg őket ez a helyzet, lefoglalni minél jobban őket, ehhez várok tippeket. A fiúk 3 és 5 évesek.

2021. nov. 24. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%

Ha be vagytok oltva akkor mi a gond? Akkor mindenki mehet oda ahová akar nem?

A társadalom egyértelmű rosszakarói, akik veszélyesek mindenre és mindenkire azok az oltatlanok, akik csak konteóznak, meg buták... :-)

2021. nov. 24. 19:19
 12/22 anonim ***** válasza:
35%
Ó, 11-es, most nagyon vékony jégre merészkedtél. A piros karika nullával a közepén ki fogja égetni a képernyődet.
2021. nov. 24. 19:24
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
#12: Semmi gond, tudod én nem a like-okra megyek... ...magyarul nem vagyok látszatember, mint mondjuk te??? :-) Nekem bőven elég ha leírhatom azt amit igaznak gondolok. ...és amivel senkinek sem muszáj egyetértenie...
2021. nov. 24. 19:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Mindketten be vagyunk természetesen oltva, a gyerekek is be lennének, ha kaphatnának ilyen kicsik is vakcinát. Felelősségteljes vagyok annyira, hogy nem kockázatok, 3 koronavírusos ember mellett könnyen elkaphatom én is, akár tünetmentesen is, utána meg ki tudja hány embert fertőznék meg.
2021. nov. 24. 19:35
 15/22 anonim ***** válasza:
28%

#14: Igen így téli időszakban sokan el szokták kapni az influenzát.

(Nyáron nem lessz ekkora hajcihő, majd meglássátok, Bizonyíték erre az elmúlt 1-2 év.)

2021. nov. 24. 19:44
 16/22 anonim ***** válasza:
31%
Nyáron nem lesz semmi kb, ilyenkor meg ez van. Amúgy szerintem első pár nap lesz a rossz gyerekeknek, aztán hozzászoknak jobban a helyzethez, akkor már könnyedebb lesz őket lefoglalni.
2021. nov. 24. 21:39
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
Óriási lego partit tartanék, esetleg valamilyen minimális átalakítást a házban, amit el lehet húzni 4 napig és úgy tűnjön, hogy ma is csináltunk valamit.
2021. nov. 24. 22:08
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Én gyerekként is lenéztem azokat a gyerekeket akik nem tudták elfoglalni magukat mert még azt se tudták hogy kell játszani. A halálom az volt amikor oda küldtek hogy játsszak xy-al mert azt se tudja hogy kell (a rengeteg játékszer közt ücsörögve sem)
2021. nov. 24. 23:33
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
tünetmentes oltottként otthonról is mehetnél dolgozni, mert ha eddig nem fertőztek meg, már nem is fognak.
2021. nov. 25. 07:50
 20/22 anonim ***** válasza:
45%

Hát hallod... egyrészt nem a kerested esik ki, csak annak egy része, ha otthon maradsz betegszabadságon vagy táppénzen. Két gyerekkel csak van annyi tartalék, hogy két ember egy hétig otthon lehessen... mert ez mondjuk több pénzt jelent, mintha egyikőtök beteg lenne egy egész hónapig, vagy tovább. Akkor mit tennétek???

Nekem nem lett volna bőr a képemen anyaként és feleségként pár ezer ft miatt azt mondani, szarok rá, hogy beteg vagy és nem érzed jól magad, itt vannak a gyerekek, gondoskodj róluk egyedül.

2021. nov. 25. 07:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!