Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hova menjek 18 évesen ha a...

Robopat kérdése:

Hova menjek 18 évesen ha a család kidob?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja ,hogy egy családi incidens okán össze kellett költözzek az édesanyámmal és a nővéremmel. Tudni kell rólam, hogy egy nagyon türelmes ember vagyok, és nehezen kapom fel a vizet, hiába örjöngenek az arcomba, tudom kezelni. Mostanában viszont egyre rosszabb, úgy feltudnak idegesíteni ,hogy az ájulás kerülge(lényeg, hogy embertelen), valószínűleg nem bírom sokáig így lelkiekben. Most megkaptam ,hogy költözzek el minnél előbb, és ez lenne a kérdésem lényege, hogy hogyan és hova. Alapvetően egy egész talpraesett gyerek vagyok de így hirtelen nem tudok mit kezdeni ezzel a gondolattal.

Idén fogok érettségizni, sehol nem tart még az életem, az anyagiakról nem is beszélve.

Akár külföldre is kemennék, angol középfokúval elboldogulnék, mert hát így a családomon és néhány barátomon kívül semmi nem köt az országhoz. Ha valakinek van bármi hasznosnak vélhető ötlete, vagy tanácsa azt nyugodtan írje le. 18F

A válaszokag előre szeretném megköszönni.

2021. nov. 23. 18:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

"Lassan 4 hónapja ,hogy egy családi incidens okán össze kellett költözzek az édesanyámmal és a nővéremmel. "

Költözz oda, ahol eddig éltél

2021. nov. 24. 06:30
 12/13 anonim ***** válasza:
97%

11, gondolom, onnan is kidobták, hiszen “ Tudni kell rólam, hogy egy nagyon türelmes ember vagyok, és nehezen kapom fel a vizet, hiába örjöngenek az arcomba, tudom kezelni.”….

Kíváncsi lennék én, hogy vajon miért dobta ki az apja és miért dobná ku az anyja is

2021. nov. 24. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:
96%

Úgy tűnik, erre nem fogunk választ kapni, a Kérdező jó szokás szerint eltűnt...

2021. nov. 24. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!