Hova menjek 18 évesen ha a család kidob?
Lassan 4 hónapja ,hogy egy családi incidens okán össze kellett költözzek az édesanyámmal és a nővéremmel. Tudni kell rólam, hogy egy nagyon türelmes ember vagyok, és nehezen kapom fel a vizet, hiába örjöngenek az arcomba, tudom kezelni. Mostanában viszont egyre rosszabb, úgy feltudnak idegesíteni ,hogy az ájulás kerülge(lényeg, hogy embertelen), valószínűleg nem bírom sokáig így lelkiekben. Most megkaptam ,hogy költözzek el minnél előbb, és ez lenne a kérdésem lényege, hogy hogyan és hova. Alapvetően egy egész talpraesett gyerek vagyok de így hirtelen nem tudok mit kezdeni ezzel a gondolattal.
Idén fogok érettségizni, sehol nem tart még az életem, az anyagiakról nem is beszélve.
Akár külföldre is kemennék, angol középfokúval elboldogulnék, mert hát így a családomon és néhány barátomon kívül semmi nem köt az országhoz. Ha valakinek van bármi hasznosnak vélhető ötlete, vagy tanácsa azt nyugodtan írje le. 18F
A válaszokag előre szeretném megköszönni.
Kibirod erettsegiig?
Nezz csoportokat, tele van kulfoldi melokkal, ahol szallast is biztositanak!
Nem tehetnek ki míg nappalin tanulsz.
Esetleg írnál néhány incidenst, amiben kölcsönösen úgy felhúzzátok egymást, hogy ők az arcodba őrjöngenek, téged meg az ájulás környékez?
Feltételezem, hogy a szüleid elváltak és 4 hónappal ezelőttig az apáddal éltél. Ott mi volt a családi incidens?
Esetleg valamelyik nagyszülő?...vagy ott is volt már valami?
Ha elsőre nem is külföldet javaslom, de azt igen, hogy keress itthon egy szállásos munkát. Valahol el kell indulni. Az iskolát be fejezheted levelőn. Nehéz lesz, de ha van kitartásod menni fog.
Összeszedsz egy kis pénzt, amiből tudsz bérelni szobát főiskolára. Ha akarsz tovább tanulni.
Ha nem, akkor keresel külföldön munkát, de akkor is lesz valami a zsebedben első fizetésig.
5, diákmunka, plazmaadás, rokontartás, családi
Szobát kell bérelni. Vagy szerinted menjen a híd alá? Senki nem fogja befogadni ingyen.
Amíg otthon lakik gyűjteni kell.
Más rokon nincs?
#5 Látom szöveget megérteni nehéz. Csoda, hogy olvasni tudsz...
Szobát béreljen, de előtte szállásos munka.
Észből itt szerintem neked nem jutott, ha nem tudsz értelmezni pár mondatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!