Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet csinálni ha otthon...

Mit lehet csinálni ha otthon rám akarják erőltetni az oltást?

Figyelt kérdés

Aspergeres fiatal nő vagyok.

Teljesen meg vannak ijedve mert nézik a tvt és most felhívtak hogy be kell magamat oltatnom jövő héten mert ez így nem mehet tovább de én nem akarom mert nem bízom abba a kísérleti méregbe.. tudom hogy nagy vita lesz ebből holnap reggel meg én leszek a szar , felelőtlen hülye amiért nem oltattam be magam. Eszem ágában sincs beoltatni magam, de otthon ezt nem bírják megérteni.

Én nem érzem úgy hogy veszélyben lennék. Soha egy náthát, hasmenéses vírust, semmit nem kaptam el már gyerekkorom óta.

Az oltástól meg lehet bajom lenne és egyáltalán nem bízom benne, bármi tartós panaszt kapnék tőle senki se vállalna felelősséget úgyhogy takarodjanak tőlem a mérgükkel !!!!!!! (testileg is vannak bajaim , idegrendszeri is)

Mit lehet tenni? Nagyon ideges vagyok. Hogy bírnám veluk megertetni ezt? Én biztos hogy soha nem fogom beoltatni magam.

25/n

2021. nov. 20. 19:35
 101/136 anonim ***** válasza:
22%

101

Egyetértek.

Én soha életemben nem kaptam semmilyen oltást. Nem igényeltem egyet sem, gyermekkoromban se adattal a szüleim semmit és makk egészséges vagyok. Hála Istennek sose volt semmi bajom, életemben 3szor voltam meghülve, azt hiszem 2szer volt hasmenésem és 50 éves vagyok.

Viszont a feleségem, aki midnen influenza elleni oltást bevett, folyton gyógyszereket szedett, vitaminokat és sajnos a mai napig egészségmániája van. És tudod mit? Sajnos neki a leggyengébb az immunrendszere a családból, havonta beteg. Sajnos rengetegszer volt meghülve, kapott el kisebb szezonális vírusokat, fertőzéseket, sokszor volt mandula és tüdőgyulladása, stb. Miért is?

2021. nov. 21. 13:27
 102/136 anonim ***** válasza:
90%

"gyermekkoromban se adattal a szüleim semmit "

Kötelező. Kaptál te is, csak nem emlékszel.

2021. nov. 21. 13:34
 103/136 anonim ***** válasza:
87%

Költözz el. Jogod van nem oltatni magad, a szüleidnek meg akkor joguk van nem eltartani egy felnőtt embert.

#102 Ne beszélj már ilyen nyilvanvaló hülyeségeket, a gyàmügy vitt volna el ha nem kaptál volna semmilyen oltást. Tudod, KÖTELEZŐ, nem igénylés alapú.

2021. nov. 21. 14:27
 104/136 anonim ***** válasza:
1%

103

Nem kaptam 😊 nem adatták be.

104

Hivatalosan megkaptam a kötelező oltásokat. Valójában viszont nem. A gyermekeim megkapták a kötelezőket mert én nem tudtam elintézni, nem voltak olyan ismerőseim mint a szüleimnek. De más oltásokat nem adattuk be nekik csak a kötelezőket.

2021. nov. 21. 14:32
 105/136 anonim ***** válasza:
38%
40-50 éve még kicsit máshogy mentek a dolgok, simán ellehetett mismásolni az oltásokat, szóval simán lehet hogy nem kapott semmilyen oltást csak papíron.
2021. nov. 21. 14:34
 106/136 anonim ***** válasza:
91%
105, téged a nyájimmunitás védett meg, nem a csodás immunrendszered. Bár tény, hogy az egyszerűbb létformák sokszor fizikailag ellenállóbbak.
2021. nov. 21. 14:37
 107/136 anonim ***** válasza:
1%

106

Igen, így volt. Most is el lehet, csak kell megfelelő ismerős. Most el tudnám intézni, de 20 éve amikor születtek a gyerekeim nem tudtam.

107

Akárhogy hatásosabb volt mint a millió kémiai készítmény, gyógyszer és oltás.

2021. nov. 21. 14:41
 108/136 anonim ***** válasza:
98%

#108 "akárhogy hatásosabb volt mint a millió kémiai készítmény"

Te érted, mi az a nyájimmunitás? Azért nem lettél beteg, mert mindenki más be volt oltva, nem az immunrendszered miatt.

2021. nov. 21. 15:03
 109/136 anonim ***** válasza:
1%

109

Aha 😂 persze. És a feleségem azért kap el 100 féle betegséget, illetve több ismerősöm is, mert be vannak oltva, ugye? Azért mert az immunrendszerük a padlón van és minden kis vírust elkapnak.

2021. nov. 21. 16:07
 110/136 anonim ***** válasza:
25%

110: felesleges ezeknek magyarázni, abba születtek, hogy oltások nélkül életképtelenek lennének.

Én a kötelezőket megkaptam gyerekkoromban, azon kívül max. Tetanuszért mentem amikor csontig beszaladt a rozsdás vas. Feleség is hasonló.

Kb. 4-5 évente van torokgyulladásom, meg esetleg arcüreg. Mindkettőnknél hasonló gyakorisággal jön betegség. A rokonságban meg mindenki aki oltatja magát influenza ellen, évi kétszer dögrováson van 1-2 hétig influenzától.

2021. nov. 21. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!