Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi befestetni a...

Anyám nem engedi befestetni a hajam mert bőr rákot okoz?

Figyelt kérdés
Kezd fakulni a hajam. :/
2021. nov. 20. 15:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Fakó, fenytelen vagy őszül? Mert nem mindegy. 10-es vagyok

Hullik is?

Gyogyszeresz tud tanacsot adni milyen cink készitményt szedj ha ez a problema. De a cinkbol is meg van hogy csak mennyit szabad naponta. Kérj tanácsot orvostól vagy gyógyszerésztől.

2021. nov. 20. 16:42
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Anyám régebb óta festi, minthogy megszülettem volna (20 vagyok), mert nagyon hamar elkezdett őszülni. Nem okoz az semmit.
2021. nov. 20. 17:57
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

16 éves korom óta festetem a hajam és még sose volt semmi bajom.

A szőkítés sem okoz semmilyen rákot,csak ha te otthon próbálsz mondjuk hidrogénezni jó eséllyel leégeted a hajad/fejbőröd és vagy hulláni kezd vagy annyira tönkre megy hogy mehetsz is végig rajta hajnyíróval tövig.

Valamelyik hajszínt kizárólag fodrászra szabad bízni (a világosakat),valamelyiket otthon is akár barátnőddel meg tudod csináltatni (ha már gondolom anyukád úgyse segítene benne,nekem mindig anya festette).

2021. nov. 20. 18:03
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

8-as, én például még nem voltam nagykorú, amikor elkezdtem őszülni. (Nem, nincs orvosi oka, sajnos az egész család ilyen, mindkét ágról, mondjuk a szüleim kb. 25 évesek voltak, amikor elkezdtek őszülni, nálam hamarabb indult.)

Szóval már 17 évesen festettem a hajam. Macerás, úgyhogy nem tenném, ha nem lenne muszáj. De most vagyok 38, szóval 21 éve szünet nélkül festem havonta egyszer, néha gyakrabban, és nincs bőrrákom.

2021. nov. 20. 18:12
 15/24 anonim ***** válasza:
63%
Használ fényvédőt télen? Gondolom nem. Akkor üzenem neki, hogy húzza ki a fejét a seggéből a bőrrákjával együtt
2021. nov. 20. 18:18
 16/24 anonim ***** válasza:
14%
Érdekes, hogy még el se mondta, hogy milyen festékkel festené, mégis egy csomóan kijelentették már, hogy nem okoz rákot - miközben egy oltassak vagy ne oltassak típusú kérdésnél már egy csomóan azzal jönnének, hogy de hát még annyira új az oltás, hogy azt se lehet tudni, mi lehet a mellékhatása... Aki festi a haját, biztos, hogy évtizedekre visszamenően változatlan összetételű hajfestéket használ bármelyiket is választja?
2021. nov. 20. 18:20
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Akkor én már rég meghaltam volna 😁
2021. nov. 20. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
Én őszülök de nem akarom festeni a hajam. Pinto szinű. Szerintem vagány így is. Ha fehér lesz teljesen akkor fehér lesz. Csekkoltam az is illik az arcomhoz.
2021. nov. 20. 18:44
 19/24 anonim ***** válasza:
30%
Jól tészeményezi, a legjobb szándékkal nem engedélyezi teneked.
2021. nov. 20. 18:52
 20/24 anonim ***** válasza:
18%
Bajod nem lesz tőle amúgy, bár szerintem független ettől jobb a termsézetes haj bármilyen is a színe.
2021. nov. 20. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!