Anyukámnak hazudtam a buliról, amit megtudott, hogyan nyerjem vissza a bizalmat???
Nem azt kell mondania, hogy "anya te bolond vagy" "nem vagy normális" hanem mondjuk, "anya ne aggódd túl a dolgot" "nem esett bajom"
De valamiért a fiam nem szokott hazudni. Vagy az lehet a baj, hogy "fiatalos" szülő vagyok. Mindent megbeszél velem (halistennek) szóval nálunk ilyen nem fordulna elő.
én is fiatalos vagyok, de azért volt olyan, amire nemet mondtam. de ha jó a kapcsolat, akkor mindent meg lehet beszélni.
viszont egy fiút általában könnyebben elengednek a szülők, mint egy lányt. és nem azért, mert nem bíznak benne
féltem én a fiúkat is, félre ne érts. mondjuk az alap, hogy nem egyedül mászkáltak.
és a kérdező sem egyedül volt. de azért két 16 éves lány védtelenebb, mint két fiú.
Megértem őt. Bakter, 16 éves gyereklány vagy, akit úgy dgnak meg, ahogyan akarnak, ha nem figyeltek oda.
Vagy ha odafigyeltek, akkor is, mert gyenge vagy és védtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!