Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámnak hazudtam a buliról,...

Kissuti5 kérdése:

Anyukámnak hazudtam a buliról, amit megtudott, hogyan nyerjem vissza a bizalmat???

Figyelt kérdés
Anyukámnak azt mondtam, hogy 23:30kor megyek barátnőmékhez, mert ott aludtam, de közben 2kor jött értünk apukája…nem mertem anyukámnak elmondani, mert szigorú nagyon és tudtam, hogy nem engedett volna el..mikor reggel hazaértem már tudta, hogy nem akkor mentünk mikor mondtam neki. Nagyon bűntudatom van, és sajnálom is a törtênteket…valakinek ötlet, hogy hogyam bízhatna újra meg bennem?

#bizalom #szulo gyerek kapcsolat
2021. nov. 20. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
meg fogja érteni. ő is volt fiatal
2021. nov. 20. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem azt kell mondania, hogy "anya te bolond vagy" "nem vagy normális" hanem mondjuk, "anya ne aggódd túl a dolgot" "nem esett bajom"

De valamiért a fiam nem szokott hazudni. Vagy az lehet a baj, hogy "fiatalos" szülő vagyok. Mindent megbeszél velem (halistennek) szóval nálunk ilyen nem fordulna elő.

2021. nov. 20. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

én is fiatalos vagyok, de azért volt olyan, amire nemet mondtam. de ha jó a kapcsolat, akkor mindent meg lehet beszélni.

viszont egy fiút általában könnyebben elengednek a szülők, mint egy lányt. és nem azért, mert nem bíznak benne

2021. nov. 20. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Persze ez jogos. Nekem nem kell attól félnem, hogy megerőszakolják, esetleg bedrogozzák.. habar a mai világban ki tudja.. Jobban is tud magára vigyázni, jobban megtudja magát védeni, szóval megértem.
2021. nov. 20. 21:20
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

féltem én a fiúkat is, félre ne érts. mondjuk az alap, hogy nem egyedül mászkáltak.

és a kérdező sem egyedül volt. de azért két 16 éves lány védtelenebb, mint két fiú.

2021. nov. 20. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Bizalmat visszaszerezni azért általában nem annyi hogy bocsánatot kér valaki, hanem sokkal hosszabb folyamat.
2021. nov. 20. 23:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Megértem őt. Bakter, 16 éves gyereklány vagy, akit úgy dgnak meg, ahogyan akarnak, ha nem figyeltek oda.

Vagy ha odafigyeltek, akkor is, mert gyenge vagy és védtelen.

2021. nov. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!