Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámnak hazudtam a buliról,...

Kissuti5 kérdése:

Anyukámnak hazudtam a buliról, amit megtudott, hogyan nyerjem vissza a bizalmat???

Figyelt kérdés
Anyukámnak azt mondtam, hogy 23:30kor megyek barátnőmékhez, mert ott aludtam, de közben 2kor jött értünk apukája…nem mertem anyukámnak elmondani, mert szigorú nagyon és tudtam, hogy nem engedett volna el..mikor reggel hazaértem már tudta, hogy nem akkor mentünk mikor mondtam neki. Nagyon bűntudatom van, és sajnálom is a törtênteket…valakinek ötlet, hogy hogyam bízhatna újra meg bennem?

#bizalom #szulo gyerek kapcsolat
2021. nov. 20. 13:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
mondd el neki ugyanezt. biztos szomorú miatta, de ha elmondod neki, hogy nagyon sajnálod, hogy megbántottad, az jó lesz
2021. nov. 20. 14:23
 2/17 anonim ***** válasza:
43%

Mond meg neki, hogy ha ő normális lenne akkor neked sem kellene hazudni.

Hány éves vagy?

2021. nov. 20. 14:31
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
A masodikkal értek egyet
2021. nov. 20. 14:42
 4/17 anonim ***** válasza:
79%

nem vagytok szülők. az tuti. ráadásul azt sem tudjuk hány éves a kérdező.

ettől biztos jobb lesz a kapcsolatuk, ha be is szól neki.

2021. nov. 20. 15:40
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

4

Te meg nem vagy kerek. Az tuti

2021. nov. 20. 15:46
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

5

3 fiam van, akik nem voltak angyalok néha. de a kapcsolatunk az jó.

ha valaki szereti a gyerekét, akkor féltheti, nem? lehet beszélgetni arról, hogy ki mit gondol. egy gyerek sosem érzi jogosnak a korlátokat. egy szülő meg lehet tapasztaltabb. nem biztos, hogy mindig a szülőnek van igaza, de úgy látom szerinted soha.

2021. nov. 20. 15:51
 7/17 anonim ***** válasza:
4%

Én vagyok a 3. Van egy fiam.

De "nem vagyok szülő".

2021. nov. 20. 18:23
 8/17 anonim ***** válasza:
40%
és ha a gyereked hazudna, akkor szeretnéd, ha azt mondaná, hogy nem vagy normális, mert félted?
2021. nov. 20. 18:35
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
#7, a kulcsszó valószínűleg a "fiam" szóban van. A kérdező pedig lány. És ezt kérlek értsd most jól.
2021. nov. 20. 18:39
 10/17 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok, megpróbálom neki elmondani, mert tényleg nagyon bánt a dolog…
2021. nov. 20. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!