Valaki van velem hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról az anyàról aki sosem mutat-mutatott ki szeretetet a gyereke felè?
Mindig ilyen hidegvèrű volt mindenkivel szemben.
Màr nem èlek vele 2éve de mindig aggasztott ez.
Figyelemrevàgyó làny voltam mindig.
Sose kaptam meg a figyelmet amit igènyeltem tőle egèsz kicsi korom óta.
Kicsit zavar (nagyon..) hiszen velem egykorú ismerőseim mèg mai napig az anyjuk dèdelgetése alatt vannak, beülnek kàvézni, vagy moziba kettesben.
Èn 15èves korom óta nyafogtam egy moziért hogy menjünk el,
21 éves fejemmel még most is megkérdem 1-2x van e kedve egy "Csajos" napot eltölteni velem
De sosem èr rà. (Nem dolgozik, meg semmi egyèb otthon ül)
2021. nov. 13. 19:38
1/3 anonim válasza:
Őt így kell elfogadnod, nehéz lesz de neked ezt fel kell dolgoznod és ég kell erősődnőd. El kell engednek a ragaszkódást a kienegysulyozott életet szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy ő ezt látja normálisnak mint pl a én anyám mert ő is ilyen anyával nőt fel. Nem tudsz ez ellen semmit tenni engedd el.
3/3 anonim válasza:
Keress másokat akikkel kikapcsolódhatsz, ez sajnos ilyen helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!