Hasonló helyzetben mit kellene tennem?
Az előző hétvégére a legkisebb gyerkőcöm hazahozott egy hányós, hasmenős vírust, amit mindegyikünk elkapott.
Hétfőn a párom volt felesége szólt, hogy a héten tovább bent kell majd maradnia a munkahelyén, vigyázzunk mi a fiukra. Én szóltam, hogy betegek vagyunk, de azt mondta, hogy nem hiszi el és mindennek elhordott. Végül a fiuk mégis hozzánk jött át suli után, az anyja 9 körül jött érte.
Ma reggel dühöngve hívott, hogy az 1 évese a kiszáradás szélén van, betegek, kénytelen volt szabit kivenni, miattam fogják a próbaidő alatt kirúgni és még sok hasonlót.
Mit kellett volna másként tennem ebben az esetben?
Köszönöm!
Én is úgy gondolom, hogy megtettem amit tudtam. Szóltam, e-mailben is megírtam.
Csak olyan rossz érzés, hogy akármit csinálok vádaskodik. A párom hétvégente van itthon, most hétvégén jött volna a fiuk és most ebből se lesz semmi, mert bár ő nem lett igazán beteg, csak kicsit étvágytalan, de az anyja nem engedi át, mert én nem vigyáztam rá. :(
Na várjunk. Szóval a párod csak hétvégente van otthon, de az ex hétköznap rád sózza a gyereket?
Ezek után még neki áll feljebb?
Csak az utóbbi évben van így és remélhetőleg már nem sokáig.
Eddig is volt velem a gyerkőc, nincs ezzel baj, csak néha az anyja az aki megbánt a beszólásaival.
Majd lenyugszik ő is és én is, csak jól esett kiírni magamból.
"most hétvégén jött volna a fiuk és most ebből se lesz semmi, mert bár ő nem lett igazán beteg, csak kicsit étvágytalan, de az anyja nem engedi át"
Micsoda?
Láthatás akadályozása?
Férjed azonnal jelentse a gyámügynek!
Ne legyetek már nyuszik!
A volt feleség - ahogyan 2-es találóan írta - vagy hülye vagy süket.
A férjednek meg joga van a láthatáshoz.
Álljatok ki a jogaitokért és érdekeitekért, mert helyettetek senki nem fogja megtenni!
"Hétfőn a párom volt felesége szólt, hogy a héten tovább bent kell majd maradnia a munkahelyén, vigyázzunk mi a fiukra. "
"Ma reggel dühöngve hívott, hogy az 1 évese a kiszáradás szélén van, betegek, kénytelen volt szabit kivenni, miattam fogják a próbaidő alatt kirúgni és még sok hasonlót."
Az egy éves hol volt amíg anyu dolgozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!