Az apám rendszeresen hazudik, lehet, hogy emiatt nem bízom a barátomban?
Az apám nagyon sokat és fontos dolgokban hazudik, anyámat nagyon rondán átverte. A barátom teljesen más, ő ellentéte neki. Mégse tudok benne bízni, pedig nincs okom aggódni. Ha nem mosolyog rám, nem ír vissza hamar, én már rögtön a legrosszabbra gondolok. Mit csináljak?
Egész nap szorongok, hogy nem szeret a barátom, le akar rázni, és tegnap este órákon át sírtam, és nagyon kiakadtam, gyakorlatilag a semmin.
"Sokkal több bántalmazott gyerek van, mint amennyiről tudunk."
Attól még továbbra is igaz, hogy az állításod "azt sugallja, hogy sokkal több olyan gyerek van, akit otthon bántalmaznak, mint ahányat valójában bántalmaznak."
"És most végleg összetörlek"
Nem sikerült.
"szerintem sokkal többet bántalmaznak, mint amennyiről kiderül"
Nem csak szerinted.
De én is fenntartom az állításomat, hogy az iskolapszichológusokra nem elsősorban az otthon bántalmazott gyerekek miatt van szükség. Millió más dolog miatt van rájuk elsősorban, amelyek nagy része több-kevésbé magának az iskolarendszernek a mellékhatása (pl. beilleszkedési zavar, diszesség, stb.) és amely a gyerekek sokkal de sokkal nagyobb részét érinti, mint az otthoni bántalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!