Jogosan esik rosszul hogy anyum megy túlórázni, és közben meg nem ért meg engem?
Kedves kérdező, ha mondjuk filmnézés helyett megfőznétek a vasárnapi ebédet együtt, vagy amíg anyud főz, te elmosogatsz, esetleg kiteregeted a ruhákat, közben is tudnátok beszélgetni
Akkor talán anyud is szívesebben ül le veled.
Arról nem esik szó, hogy apukáddal mi van? Ha csak ketten vagytok, akkor lehetséges, hogy kell a pénz. Jön a karácsony, esetleg valami nagyobb kiadás.
Viszont karácsonykor nem megy dolgozni, egész nap heverészhettek a kanapén, nézhettek sorozatot, filmeket.
Szombaton meg hívd át a barátnő(i)det. Ha ügyesek vagytok a konyhában süthettek sütit például. Vagy bohóckodhattok sminkcuccokkal. Elhiszem, hogy neked ez most rossz, de ez is az önállósodásod része.
Én is minden hétvégén dolgozok, ha van rá lehetőség, mert kell a pénz. Magyarország sajnos nem az élhető béreiről híres. Kénytelen az ember plusz műszakot bevállalni, hogy több legyen a fizetése.
Vannak családos munkatársaim, ők hidd el megszenvedik és szívesebben lennének otthon a családdal.
Nekem nincs gyerekem, de így is szar 6 napot folyamatosan dolgozni és 1 napot pihenni.
Szerintem nem jól teszed, hogyha lelkiismeret furdalast ebresztesz anyukádban. Valószínű jót akar, több mindent meg akar venni nektek, azért megy. Nem azért, mert annyira imád dolgozni és nem akar veled lenni.
Próbálj kicsit megértőbb lenni.
Én 16 évesen már tudtam magamnak szombat estére programot csinálni anyám nélkül is.
Nagykamasz létedre nagyon rá vagy még gyógyulva anyukádra, ha annyin kiakadsz, hogy az egyik héten nem lógtok együtt. Majd a jövő héten beszélgettek.
Mi lesz veled, ha egyszer elköltözöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!