Emberek mit nyafognak annyit ha túlórázni kell?
Figyelt kérdés
Elmegyek én nekik havi 30 napot is 12 órában, de akkor fizessenek minimum 500 ezer nettót!2021. júl. 15. 09:01
1/15 anonim válasza:
Gondolom azért, mert nem igazán fizetik meg.
2/15 anonim válasza:
Azért mert nem fizetik a túlórát. Ahol fizetik, ott én sem értem, habár fiatal vagyok, nincs családom, nem zavar a napi 10-12 óra, ha kifizetnék vagy csúsztathatnám….
3/15 A kérdező kommentje:
rabszolgatartás! felháborító!
2021. júl. 15. 09:14
4/15 anonim válasza:
Mert sok helyen nem fizetik ki. Rosszabbik esetben ingyen kell ledolgozniuk kötelezően. Jobbik esetben is csak lecsúsztatják maximum.
5/15 anonim válasza:
Még ha ki is fizetik, mondjuk az ember szeretne hazamenni a családjához, munkaidő után a postára elmenni, házimunkát megcsinálni, dolgozni otthon a kertben... Soroljam még?
6/15 A kérdező kommentje:
Nincs család, csak munka van! Kinyílik az embernek a zsebében a bicska amikor még ki sem fizetik!
2021. júl. 15. 09:57
7/15 anonim válasza:
500 ezer forint havi 360 óra, az lóf@sz fizetés, nem egész 1400-as nettó órabér. Eleve a vasárnapi pótlék +50%, ezt gondold át még egyszer...
8/15 A kérdező kommentje:
még sem fizetnek ezek a rabszolgahajcsárok
2021. júl. 15. 10:37
9/15 anonim válasza:
Mert nem fizetik ki, a másik mikor magadra sincs időd, mert előtte 1-2 nappal közlik, hogy mizu, neked már hetekkel előre foglalt időpontot van fodrászhoz, masszőrhöz vagy más olyan helyre, ami lehet megint csak hetek múlva tud időpontot adni. De ez a főnöködet pont nem érdekli.
10/15 A kérdező kommentje:
És jól van ez így?
2021. júl. 15. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!