Én lennék a rossz vagy az anyám?
Anyámmal nincs túl jó kapcsolatom.
Én elég lusta vagyok, és sokat ülök a gép előtt. Nem nagyon csináltam semmi házimunkát, főleg magamtól nem, max ha megkértek rá, de akkor sem azonnal. Nemrég történt valami az életemben, ami rávett arra, hogy változtassak ezen. Megpróbáltam változtani, hamarabb abbahagyom a gépezést, és nem anyámnak kell szólnia érte, néhány házimunkát szó nélkül is megcsinálok, viszont neki így is rengeteg dolog van, amibe bele tud kötni, apróságok is, ezt nem csináltam meg, azt nem csináltam meg, amazt sem. Azt figyelembe se veszi, hogy mit csináltam meg, és hogy próbálok változtatni, csak azt látja, hogy még mit nem csináltam meg. Én lennék a hibás, hogy nem próbálkozom eléggé? Vagy ő, hogy azt nem látja, hogy legalább próbálkozok felnőni ilyen módon?
Tudod a takarítás már csak ilyen
Ha nincs kész azt hamarabb észreveszik,mint azt ami alap dolog.
Ez egy hülye példa,de alap dolog elmenni minden nap fürdeni,senkinek nem tűnik fel,hogy te fürdesz,addig amíg nem fürdesz és érezni,hogy büdös vagy.
Anyáddal meg ne foglalkozz,végre nekiálltál és ez számít..
Üljetek le, beszéld meg vele, hogy te igenis végre elkezdted azt, ami eddig nem ment, és neked rosszul esik, hogy ilyen.
Mondd meg neki, hogy te jobban fogsz fogsz figyelni, de akkor ő ne kössön bele mindenbe, vagy akkor próbáljon meg építő jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!