Volt férj titokban pénzt ad a gyereknek, de mi ezzel a célja, ha hónapok óta nem hallottunk róla?
Márciusban váltunk el. Azóta alig kereste a gyerekeket. Utoljára augusztusban vitte őket el. Gyerektartást nem fizet, tárgyalás folyamatban van. Születésnapjuk, névnapjuk is volt, egy csokit nem hozott, egy üzenetet sem írt.
A kicsi óvodás a nagyobbik iskolás.
Ő másik városban él, tegnap viszont a nagyobbik gyereket várta a buszmegállóban és adott neki pénzt, de kikötött, hogy nekem ne mondja el. Pár ezer forintról van szó, azt is mondta neki, hogy most csak ennyi van nála. Eddig nem törődött velük, csak az új barátnőjével és annak a fiával. Természetesen a lányom elmondta itthon.
Nem értem mi ez a fordulat. Én mindig jeleztem neki, ha valamelyik beteg, soha nem érdeklődött. Nem tudom, hogy mit akar. Azért hagytam el, mert bántalmazott lelkileg és fizikailag is a gyerekek előtt. Mikor elköltözünk, közölte, hogy úgyis éhen halok meg a gyerekek is. Válás után, a lányomat kérte, hogy ha nagyobb lesz költözzön hozzá, de ő nem szeretne. Az új barátnőjével nem élnek együtt, a volt anyósom főz, mos rá.
Én látok rémeket, vagy tényleg meg akarja venni a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!