Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt férj titokban pénzt ad a...

Volt férj titokban pénzt ad a gyereknek, de mi ezzel a célja, ha hónapok óta nem hallottunk róla?

Figyelt kérdés

Márciusban váltunk el. Azóta alig kereste a gyerekeket. Utoljára augusztusban vitte őket el. Gyerektartást nem fizet, tárgyalás folyamatban van. Születésnapjuk, névnapjuk is volt, egy csokit nem hozott, egy üzenetet sem írt.

A kicsi óvodás a nagyobbik iskolás.

Ő másik városban él, tegnap viszont a nagyobbik gyereket várta a buszmegállóban és adott neki pénzt, de kikötött, hogy nekem ne mondja el. Pár ezer forintról van szó, azt is mondta neki, hogy most csak ennyi van nála. Eddig nem törődött velük, csak az új barátnőjével és annak a fiával. Természetesen a lányom elmondta itthon.

Nem értem mi ez a fordulat. Én mindig jeleztem neki, ha valamelyik beteg, soha nem érdeklődött. Nem tudom, hogy mit akar. Azért hagytam el, mert bántalmazott lelkileg és fizikailag is a gyerekek előtt. Mikor elköltözünk, közölte, hogy úgyis éhen halok meg a gyerekek is. Válás után, a lányomat kérte, hogy ha nagyobb lesz költözzön hozzá, de ő nem szeretne. Az új barátnőjével nem élnek együtt, a volt anyósom főz, mos rá.

Én látok rémeket, vagy tényleg meg akarja venni a gyereket?

2021. nov. 3. 14:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Kerdezo nem akar a szerencsetlen exferjed , visszamenni hozzad? Mert olyan fura , hogy hirtelen a semmibol elobukkant. Kicsit olyan mintha beakarna vagodni a gyereknel , hogy aztan rajta keresztul eljusson hozzad! Persze az is lehet , hogy tenyleg csak infojat gyujt, mint mikor megkerdezte , hogy nem akarsz e te meg a nem letezo baratod kirandulni .
2021. nov. 3. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
Esetleg B verzió, hogy a gyereknek akar adni pénz, hogy költse amire akarja - NEKED viszont nem. Sok esetet hallottam már, ahol ez volt. Bizonyos fokig érthető, bizonyos mértékben elítélhető.
2021. nov. 3. 16:23
 13/21 A kérdező kommentje:

A gyerekek így is mindent megkapnak, előbb veszem meg nekik mint magamnak, ez akkor is így volt amikor együtt éltünk.

Ő meg feketén vállal munkát, holott előtte bejelentett munkahelye volt.

2021. nov. 3. 17:01
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Nekem még az jutott eszembe, hogy néhány év múlva majd erre hivatkozva érzelmileg zsarolja a gyereket, hogy "mert ő támogatta".

Írjátok az összegeket, amiket adott, és rakjátok mellé, hogy mennyi pénzt kellene amúgy adnia.

2021. nov. 3. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
De jó, hogy nincs gyerekem.
2021. nov. 3. 17:27
 16/21 anonim ***** válasza:
13%
De jó, hogy nincsen feleségem.
2021. nov. 3. 22:41
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Mig nem hangolja az anya ellen öket addig nincs gond.
2021. nov. 4. 00:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a nagyobbikban élénken él, hogy apa veri anyát, azért olyan könnyen nem egyszerű megvenni. Amúgy meg majd szépen elkezd lelkifurkát okozni a gyereknek, hogy apu adott neki pénzt, ő meg elárulta meg miért nem áll a pártjára. Az ilyen gané arra is képes, hogy ha megállapítják a gyerektartást inkább feketén fog dolgozni, hogy ne vonják le.
2021. nov. 4. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok, csak most olvastam a 13as válaszodat. Azért mondta olyan bátran, hogy vidd bíróságra az ügyet, mert nem akar fizetni.
2021. nov. 4. 13:46
 20/21 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom, de az ügyvédem mondta, hogy állam általi megelőlegezést is lehet kérni, rajta meg majd behajtják.
2021. nov. 4. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!