Szerintetekmaz normális ha egy negyedikes szülei arra kényszerítik a gyereket,mhogy velük eggyütt dolgozzon egy cseresznyésben?
"Kényszerítik" :D
Ha a gyerek ebben nő fel, ez lesz számára a természetes. Én imádtam kukoricát törni, aratni, stb, mert szuper móka volt kinn lenni a végeláthatatlan szántóföldön, beszélgetni, végre főzött kávét inni :D, stb.
Biztos, hogy nem tudunk mindent ennyiből, amit leírtál.
De:
- arról semmit nem tudunk, hogy milyen gyerek voltál - tanultál? segítettél otthon? tudtad becsülni a dolgokat, amiket kaptál? Vagy esetleg valamilyen nevelő célzata is lehetett annak, hogy magukkal vittek és dolgoztattak?!
- egy nyári szünidő egy részéről van szó
- bármit is írsz, biztosan nem csapkodtak rabszolgahajcsárok ostorral, hogy dolgozz ugyanannyit, mint a felnőttek
- olyan idősen annyi pénz (és ennyi évvel ezelőtt) szerintem nem lehetett kevés zsebpénz - és gondolom a többi "keresetedet" is rád fordították, nem drogos bulikban verték el magukra
- nem tudom, mi rosszat tehettek ezen kívül veled, amiért még mindig ezen a "kínzáson" rugózol...
Ládánként kaptuk a fizetést.
Tök mindegy hogy a azüleim kapták kézhez, ha egyszer én pakoltam tele a ládáim, az az én munkámért járó fizetés.
még mindig nem derült ki, hogy miért tetted fel a kérdést.
hány éve volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!