Szerintetekmaz normális ha egy negyedikes szülei arra kényszerítik a gyereket,mhogy velük eggyütt dolgozzon egy cseresznyésben?
Hát szerintem meg nagyon nem normális. Mint írod, a szüleid alkalmazottként (napszámban?) dolgoztak valahol. A negyedikes gyerek meg egyszerűen nem dolgozhat legálisan. És NEM, nem azt mondom, hogy ne végezzen házimunkát otthon, vagy segítsen otthon a kertben. Dehogy alkalmazottként dolgozzon valahol, mint egy felnőtt ember??
És sokak szerint itt ez normális dolog??? Ezek szerint ha én gyári melós vagyok, akkor oda is vigyem nyugodtan a gyerekeket, tudnak dolgozni a szalag mellett??
NEM NORMÁLIS A DOLOG, ÉS AZOK SEM, AKIK ITT AZT ÍRTÁK, HOGY AZ!
Akkor sem az, ha olyan volt az anyagi helyzetük, hogy szükség volt a gyerek munkájára! Nem a gyerek kérte, hogy megszülessen, a szüleinek kutya kötelessége eltartani 18 éves koráig.
Hány éve volt ez?
Gyerekkoromban én az ilyeneket élveztem.
A vicc jut erről eszembe.
Ti is 30 lepedőt kaptok?
Mi?! Nekem csak egy ezrest ígértek.
Ti ezt pénzért csináljátok? :O
Túlzott alázat ?
A szüleim keservesen dolgoztak hogy mindenünk meglegyen.
Ennyit úgy gondolom megérdemelnek
Nyilván nem mindenki gondolja így.
Nagyon szegények voltunk mikor kicsi gyerek voltam. És emiatt a sok munka miatt lett meg mindenünk
Igen nekem se tetszett 11 évesek h egész nyáron a mezőgazdaságba voltam ,de felnőtt fejjel megértem miért ; kellett ; segíteni
Én is és tesom is házat kaptunk amikor felnottunk. Tehát jar nekik h segítsünk.
Bocsmár azt kifelejtetted hogy egy házat kaptatok.
Azt mondtad hogy ez jár nekik mert felneveltek, akkor nem csak felneveltek, de baromira gondoskodtak rólatok, és még a felnőtt életeteket is biztosították és ez több mint amit egy szülőtől kérhet az ember.
Kérdező. Szerinted én vagy a bátyám tudtuk 11 évesen h házat fogunk kapni ?
Akkor olyan anyagi helyzetben voltunk hogy eszünkbe nem jutott.
Bírom az ilyen tini hisztit
Jaj segíteni kell otthon,nekem kell mosogatni,nekem kell kivinni a szemetet,13 évesen nem aludhatok a pasimnál,emiatt utalom a szüleim…
Neked mibajod?
Én imádok avart sepregetni, porszívózni, füvetnyírni, locsolni, sepregetni, a mosogatást rühellem de azt is megteszem.
Szóval mivan?
Itt nem erről volt szó.
Egyébként meg.... hát... a szüleim konzervatív révén már azonnal kitagadtak volna ha pasim lenne, mert hát férfi vagyok....
...bár nemmegészen heteró de erről nekik nem kell tudniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!